Magazin

Veverice bezopasne!

PANČEVO, 20. maj 2010. (TV Pančevo) - Male sibirske veverice , koje su puštene u Narodnu baštu na Dan planete Zemlje, još uvek prolaze kroz tešku fazu prilagodjavanja i preživljavanja u novoj sredini.

 

Sve je više gojazne dece u EU

BRISEL, 12. maj 2010. (FoNet) - Oko pola miliona dece u Evropi pati od klasičnih zdravstvenih problema sredovečnih osoba jer su gojazna - kažu rezultati najnovijih istraživanja.

   

Da li je moguća komunikacija mislima?

LIJEŽ, 12. maj 2010. (FoNet) - Rezultati najnovijih istraživanja mogli bi da pruže nadu nekim od pacijenata koji se nalaze u takozvanom "vegetativnom stanju" iako ona pokreću etička i pravna pitanja u vezi sa kvalitetom njihovog života.

   

Besplatno uklanjanje zubnog kamenca i naslaga

PANČEVO, 10. maj 2010. (TV Pančevo) - Danas je počela tradicionalna nedelja oralnog zdravlja. Stomatolozi tvrde da redovnom kontrolom mnoge bolesti izazvane pokvarenim zubima mogu da budu sprečene.

   

Izložba ljubimaca u OŠ "J. J. Zmaj"

PANČEVO, 08. maj 2010. (TV Pančevo) - Izložba kućnih ljubimaca učenika OŠ „Jovan Jovanović Zmaj" održana je u školskom dvorištu, a oko 130 učesnika je donelo svoje mezimce.

   

Tito jedanput u Pančevu

PANČEVO, 04. maj 2010. (TV Pančevo) - Prošlo je 3 decenije od kada je umro Josip Broz Tito, ili jednostavno kako smo ga zvali drug Tito. Obeležili su to obilaskom Kuće cveća oni koji ga se još sećaju, i to sa svih prostora bišve Jugoslavije. A umesto anketa tipa „šta mislite da li je bravar bio bolji“, Televzija Pančevo je napravila reportažu o jedinom boravku Tita u Pančevu, u aprilu 1969. godine.