Sport

 

Borković u evropskom TCR šampionatu sledeće sezone

PANČEVO, 15. mart 2018. (TV Pančevo) – Najbolji srpski automobilista Dušan Borković ove sezone voziće evropski TCR šampionat, za titulu najboljeg na Starom kontinentu. Nakon razmatranja svih ponuda koje su stigle iz WTCR i TCR Evropa šampionata, srpski as je odabrao takmičenje koje mu nudi veće mogućnosti, a pre svega veću konkurentnost i šansu da se bori za pobednička postolja.

 

Ozvaničen početak projekta „Džudo u škole“

PANČEVO, 15. mart 2018. (TV Pančevo) – Predsednici Olimpijskog komiteta Srbije i Džudo saveza Srbije, Božidar Maljković i Ivan Todorov, potpisali su protokol o saradnji kojim je ozvaničen početak realizacije nacionalnog projekta „Džudo u škole“.

   

"Železničar" bolji od "Omladinca"

PANČEVO, 11. mart 2018. (TV Pančevo) – Fudbaleri „Železničara“ pobedili su na domaćem terenu ekipu „Omladinca“ iz Novih Banovaca rezultatom 1:0 u prvom kolu prolećnog dela sezone. Jedini gol na meču postigao je kapiten domaćih Danilo Kovačević.

   

"Dinamo" - "Zagreb" u sredu u Hali

PANČEVO, 10. mart 2018. (TV Pančevo) – Rukometaši „Dinama“ dočekuje „PPD Zagreb“ u pretposlednjem kolu regionalne SEHA lige. Utakmica se igra u sredu, 14. marta od 20 sati.

   

Nauka u službi sporta - saradnja beogradskog i ruskog univerziteta

PANČEVO, 9. mart 2018. (TV Pančevo) – Potpisivanjem ugovora sa ruskim državnim Univerzitetom "G. R. Deržavin" iz Tambova, Fakultet za sport Univerziteta Union - Nikola Tesla, nastavio je uspešnu međunarodnu saradnju.

   

"Želja" - "Omladinac" u nedelju

PANČEVO, 8. mart 2018. (TV Pančevo) – Sledećeg vikenda nastavlja se takmičarska sezona u Srpskoj ligi „Vojvodine“. Fudbaleri „Železničara“, u nedelju, dočekuju „Omladinac“ iz Novih Banovaca, a meč je na programu od 14:30 na Sportskom centru „Mladost“.