Sport

 

Još jedna pobeda rukometaša "Dinama" u plej-ofu Super lige Srbije

PANČEVO, 26. april 2018. (TV Pančevo) – Rukometaši „Dinama“ pobedili su „Vojvodinu“ iz Novog Sada sa 28:24 u drugom kolu plej-ofa Super lige Srbije. Ovo je druga uzastopna pobeda "Dinama" na domaćem terenu.

 

"Dinamo" - "Radnički" nerešeno

PANČEVO, 26. april 2018. (TV Pančevo) – Fudbaleri „Dinama“ odigreli su nerešeno, 2:2 sa „Radničkim“ iz Zrenjanina, u utakmici 23. kola Srpske lige „Vojvodine“.

   

BORKOVIĆ U FRANCUSKOJ POČINJE NOVU TRKAČKU SEZONU

PANČEVO, 26. april 2018. (TV Pančevo) –Najbolji srpski automobilista Dušan Borković u subotu, 5.maja startovaće na prvoj trci šampionata TCR Evropa, dok je druga već 6.maja, na stazi Pol Rikar u Francuskoj. Srpski as nastupaće kao vozač tima Target competition u automobilu Hyundai i30n pod brojem 62.

   

"Želja" bolji od "Mladosti"

PANČEVO, 23. april 2018. (TV Pančevo) – Fudbaleri „Železničara“ pobedili su na domaćem terenu ekipu „Mladosti“ iz Bačkog Jarka sa 2:1, u 22. kolu Srpske lige „Vojvodine“.

   

Najbolji mali olimpijci na okružnom takmičenju u maju

PANČEVO, 23. april 2018. (TV Pančevo) – Male Olimpijske igre u Pančevu okupile su oko 500 dečaka i devojčica iz 10 osnovnih škola. Najuspešnije ekipe plasirale su se za učešće na okružnom takmičenju koje će biti održano u maju.

   

SRLS: Trijumf "Dinama" na startu plej-ofa

PANČEVO, 22. april 2018. (TV Pančevo) – Rukometaši „Dinama“ pobedili su „Metaloplastiku“ sa 31:29 na startu plej-ofa Super lige Srbije. Najefikasniji igrač domaćih bio je Dimitrijević, koji je postigao sedam golova.