Sport

 

"Dinamo"-"Metaloplastika" sutra u Hali

PANČEVO, 21. april 2018. (TV Pančevo) – Rukometaši „Dinama“ u nedelju igraju prvu utakmicu plej-ofa Super rukometne lige Srbije protiv „Metaloplastike“. Žuto-crni će nastupiti u punom sastavu, a iz kluba pozivaju sve Pančevce, ljubitelje rukometa da u nedelju od 18 sati ispune Halu sportova do poslednjeg mesta.

 

Kvalifikacije za Prvenstvo Vojvodine

PANČEVO, 18. april 2018. (TV Pančevo) – Održano takmičenje u Kačarevu,za kvalifikacije Prvenstva Vojvodine.Dvoje najboljih će učestvovati na prvenstvu koje će biti 21.Maja u Novom Sadu.

   

"Radnički" bolji od "Dinama"

PANČEVO, 15. april 2018. (TV Pančevo) – U 21. kolu Srpske lige Vojvodina, fudbaleri Dinama 1945 izgubili su na svom terenu od ekipe Radničkog iz Sremske Mitrovice sa 1:2. Golove za goste postigli su Stoisavljević u 47. minutu i Ristić u 59. Jedini gol za domaće postigao je Stojanovski u 37 minutu.

   

"Železničar" bolji od "Dinama" u derbiju

PANČEVO, 12. april 2018. (TV Pančevo) – U drugom ovogodišnjem pančevačkom derbiju ove sezone fudbaleri "Železničara" pobedili su "Dinamo 1945" sa 2:0. Domaći su do prednosti došli golom Šobata, a trijumf je potvrdio Kovačević pogotkom u 90. minutu.

   

Borković Hjundaijem u novu sezonu

PANČEVO, 9. april 2018. (TV Pančevo) – Najbolji srpski automobilista Dušan Borković u prvoj sezoni TCR Evropa nastupiće kao vozač tima Target competition u automobilu Hyundai i30n. Target je jedan od najuspešnijih timova u TCR takmičenju.

   

"Dinamo" bolji od "Dunava"

PANČEVO, 7. april 2018. (TV Pančevo) – Fudbaleri „Dinama“ pobedili su ekipu „Dunava“ iz Starih Banovaca sa 2:0. „Brzi voz“ je poveo golom Arbutine, a konačan rezultat postavio je Vuković u sudijskoj nadoknadi vremena.