Sport

 

Dragojerac pobednik evropskog kupa „Serbian open“

PANČEVO, 22. mart 2018. (TV Pančevo) –Naš pančevački kikbokser i član Srpske Sparte Ognjen Dragojerac pobednik je evropskog kupa „Serbian open“. Na kupu koji je održan prošlog vikenda učestvovalo je mnogo boraca iz zemalja u regionu, Evrope, Izraela čak i Indije. Time je Dragojerac doneo još jedno zlato u naš grad i nas sve Pančevce učinio ponovo ponosnim. Reporterska ekipa regionalne RTV Pančevo posetila je Ognjena Dragojerca na trenizima koje održava na Tesli.

 

Ognjen Dragojerac pobednik "Serbian opena"

PANČEVO, 18. mart 2018. (TV Pančevo) – Naš pančevački kikbokser i član Srpske Sparte Ognjen Dragojerac pobednik je evropskog kupa „Serbian open“. Na kupu je učestvovalo mnogo boraca iz zemalja u regionu, Evrope, Izraela čak i Indije.

   

"Dinamo" bolji od "Radničkog"

PANČEVO, 18. mart 2018. (TV Pančevo) – Fudbaleri „Dinama 1945“ pobedili su „Radnički“ iz Nove Pazove rezultatom 1:0, u utakmici 17. kola Srpske lige „Vojvodine“. Jedini gol za „Brzi voz“ postigao je Đorđević u 52. minutu.

   

SEHA: "Dinamo" gostuje u Našicama

PANČEVO, 17. mart 2018. (TV Pančevo) – U poslednjem kolu SEHA lige rukometaši „Dinama“ gostuju ekipi „Nekse“ u Našicama. Utakmica se igra u nedelju od 16 sati.

   

Dušan Lukić novi predsednik Saveza za školski sport

PANČEVO, 16. mart 2018. (TV Pančevo) – Dušan Lukić izabran je za novog predsednika Saveza za školski sport Pančeva. Na izbornoj Skupštini, Dušan Lukić nasledio je na predsedničkoj poziciji Saveza za školski sport Pančevo Boru Stankovića koji je otišao u penziju ostavljajući dubog trag i značakne rezultate u sistemu pančevačkog školskog sporta.

   

SEHA: "Dinamo" nerešeno sa hrvatskim prvakom

PANČEVO, 15. mart 2018. (TV Pančevo) – Rukometaši „Dinama“ odigrali su nerešeno protiv ekipe „PPD Zagreb“ 28:28 u pretposlednjem kolu regionalne SEHA lige i tako na sjajan način zatvorili sezonu u ovom takmičenju, pred domaćom publikom. U poslednjem kolu žuto-crni gostuju RK „Nekse“.