Sport

 

"Tamiš" bolji u južnobanatskom derbiju

PANČEVO, 5. april 2018. (TV Pančevo) – Košarkaši „Tamiša“ savladali su ekipu „Vršca“ u južnobanatskom derbiju Košarkaške lige Srbije sa 96:68. Obe ekipe su izborile učešće u Super ligi Srbije.

 

19. međunarodni karate turnir u Hali sportova

PANČEVO, 26. mart 2018. (TV Pančevo) – U pančevačkoj Hali sportova održan je 19. Međunarodni karate turnir „Mladost 2018“. Na turniru je bilo oko 400 takmičara iz 36 klubova iz Srbije, Rumunije, Bosne i Hercegovine i Slovenije.

   

Jedanaesti trofej Pančeva u džudou

PANČEVO, 25. mart 2018. (TV Pančevo) – U pančevačkoj Hali sportova održan je 11. trofej grada Pančeva u džudou.

   

Pančevo dobilo šampiona u MMA na takmičenju u Nemačkoj u PRO ligi. Marko Radaković osvojio prvi pojas u karijeri i ispisao svoju novu istoriju u MMA

 

PANČEVO, 25. mart 2018. (TV Pančevo) – Srpski i pančevački MMA borac, član Srpske Sparte i kluba “Car Dušan Silni” Marko Radaković sinoć je u Nemačkoj došao do svog prvog pojasa u karijeri.

   

Borković specijalni gost Sajma automobila

PANČEVO, 24. mart 2018. (TV Pančevo) – Dušan Borković bio je danas specijalni gost na štandu Sportskog auto I karting saveza Srbija na manifestaciji BG Car Show na Beogradskom sajmu.

   

Pančevac među glavnim zvezdama u Nemačkoj. Radaković ispisuje svoju istoriju u MMA!

PANČEVO, 23. mart 2018. (TV Pančevo) – Srpski MMA borac Marko Radaković, član Udruženja sportista i ljubitelja sporta "Srpska Sparta", sutra bi u Nemačkoj mogao da dođe do prvog pojasa u svojoj karijeri.