Sport

 

KK "Tamiš" izgubio od "Mega Bemax-a"

PANČEVO, 4. maj 2018. (TV Pančevo) – Košarkaški klub " Tamiš" izgubio je na domaćem terenu od "Mega Bemax-a" iz Sremske Mitrovice u 6 kolu Super lige Srbije.

 

RK "Dinamo" u subotu protiv "Partizana"

PANČEVO, 4. maj 2018. (TV Pančevo) – Rukometni klub "Dinamo" igra sa Partizanom u subotu od 18 časova u Hali sportova u Superligi Srbije.

   

Brestovčanin trener Feniks Sansa u NBA

 

PANČEVO, 3.maj 2018. (TV Pančevo) – Srpski košarkaški stručnjak Igor Kokoškov postigao je dogovor sa Finiks Sansima da preuzme tim iz Arizone po završetku sezone, što znači da će ući u istoriju NBA lige kao prvi čovek koji nije rođen ili odrastao u Severnoj Americi, kome je poverena uloga glavnog trenera jednog NBA tima.Igor Kokoškokv je rođen u Banatskom Brestovcu 17. decembra 1971. godine.

   

"Tamiš" ispustio pobedu, "Zvezda" slavila u poslednjoj sekundi

PANČEVO, 30. april 2018. (TV Pančevo) – Košarkaši „Tamiša“ izgubili su od „Crvene zvezde“ 86:87 u 5. kolu Superlige Srbije. Pobedu gostima, u uzbudljivoj završnici, doneo je Janković trojkom u poslednjoj sekundi utakmice.

   

Košarkaški spektakl u Pančevu u ponedeljak, 30. aprila, između "Tamiša" i "Crvene zvezde"

PANČEVO, 29. april 2018. (TV Pančevo) – Pančevačka publika imaće priliku da uživa u novom košarkaškom spektaklu. Naime, domaći KK „Tamiš“ u ponedeljak u Hali sportova na Strelištu dočekuje aktuelnog šampiona Srbije, vicešampiona ABA lige u učesnika Eurolige - KK „Crvena zvezda“ MTS. Utakmica počinje u 18 časova.

   

Evropsko srebro Nemanji Majdovu

PANČEVO, 28. april 2018. (TV Pančevo) – Nemanja Majdov osvojio je srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u džudou u Tel Avivu. Majdov je, posle svetskog zalata u Budimpešti prošle godine, osvojio drugo mesto na Evropskom prvenstvu u Tel Avivu, u kategoriji do 90 kligrama.