Baner
Baner

Za Streljačku družinu četiri zlata

Izvor: Radio Pančevo, 4.3.2014.

Na prvenstvu Vojvodine vazdušnim oružjem po A programu, održanom prošlog vikenda u Vrbasu, članovi Streljačke družine „Pančevo 1813” osvojili su četiri zlatne medalje u disciplini puška.

Za vikend u Vrbasu nastupilo je 18 takmičara iz Streljačke družine „Pančevo 1813” u juniorskim i seniorskim kategorijama. Pančevci su osvojili četiri seniorske titule puškom.
Ekipa seniora Streljačke družine „Pančevo 1813” osvojila je prvo mesto, a nastupili su: Gabriel Dautović, koji je osvojio pojedinačno prvo mesto, Dejan Pešić, koji je pojedinačno osvojio treće mesto, i Vukašin Josipović.

Ekipa seniorki Streljačke družine „Pančevo 1813” osvojila je prvo mesto, a nastupile su: Tijana Kolarik, koja je osvojila prvo mesto u pojedinačnoj kategoriji, Tašana Bogatinovski, koja je bila četvrta, i Isidora Stojanović.
Tijana Kolarik je najuspešnija takmičarka, jer je osvojila i bronzanu medalju za treće mesto u kategoriji juniora.
Ekipa juniorki je bila četvrta, a pored Tijane, nastupile su Isidora Stojanović i Bojana Nikolić.

Ekipa seniora vazdušnim pištoljem je osvojila drugo mesto, a nastupili su: Aleksandar Zubović, koji je četvrti pojedinačno, Jovan Pavlica i Miloš Groza.
Ekipa juniora pištoljem je bila nekompletna jer je Aleksandar Kovačić povredio ruku, a nastupili su Aleksa Urošev i Igor Stajčić.