Baner
Baner

SVETSKI ŠAMPIONI gosti Radio Pančeva

   Pančevo  /Izvor: Radio Pančevo

Pančevo se proteklog vikenda okitilo trećom svetskom zlatnom medaljom kada je Slobodan Bitević, karatista iz našeg grada, pobedio u finalu svetskog prvenstva takmičara iz Turske.

Svetski šampion jutros je sa trenerom srpske reprezentacije bio gost našeg radija, kada je ponovio da mu se utisci još uvek nisu slegli i da će mu ovo biti motivacija za dalji rad.

“Utisci se nisu u potpusnosti slegle. Ovo će mi davati motiva za još jače treniranje. Pokazalo se da se rad i trud isplate”, prokomentarisao je Bitević.

Na pitanje kada mu je bilo najteže, Bitević je rekao:

“U trećem meču mi je bilo najteže, protiv Italijana, koji je dosta iskusan i stariji od mene, ali Peđa i ja samo našom taktikom uspeli da ga savladamo i da prođemo tu prepreku”, kaže svetski šampion iz Pančeva.

Kada je Predrag Stojadinov pre nepune tri godine došao na trenersko mesto srpsku reprezentaciju u karateu nazivali su prosečnom ekipom, a danas je svetski šampion.

“Sad se ispostavilo da je to dobra selekcija i ja sam od jedne, kako su je nazivali prosečne, mlade i neozbiljne ekipe, napravio prvake sveta”, rekao je u programu Radio Pančeva Stojadinov.

(I.V.)