Baner

Servisne informacije za 3. jul 2015.

 Izvor: Radio Pančevo, 3.7.2015.

Bez struje će ostati delovi Pančeva i Dolova.

Autobusi ATP-a, ovog petka, 3. jula, saobraćaju po letnjem redu vožnje za radni dan, na svim linijama, bez izostanaka i kašnjenja.

Od ove godine ATP će svakodnevno prevoziti putnike za Crnogorsko primorje, s perona 17, u 20 sati. Cena povratne karte za odrasle je 4.600 dinara, dok je u jednom pravcu 3.000 dinara. Za decu cena povratne karte je 3.000, a u jednom smeru 2.300 dinara. Karte se mogu platiti i na rate.

Saobraćaj se obavlja bez problema, putevi su prohodni. Nadležni iz Saobraćajne policije apeluju na vozače da budu maksimalno oprezni u vožnji.

Kurs dinara će danas biti bez znatnije promene, a zvanični srednji kurs će biti 120,2196 dinara za jedan evro, saopšteno je iz Narodne banke Srbije.

Isplata junskih penzija za penzionere iz kategorije samostalnih delatnosti, takozvane zanatske penzije biće isplaćene danas.

Poljoprivrednici i vojni penzioneri svoja primanja za jun dobiće 7. jula, saopšteno je iz PIO fonda.

Noć u samom gradu i okolini bila je mirna bez značajnijih incidenata na javnim mestima, saopšteno je iz policije.

Lekari Hitne pomoći uglavnom su pregledali hronične bolesnike – bilo je 46 intervencija, od toga 38 u ambulanti i 8 u kućnim uslovima. Najviše tegoba i noćas su imali hronični bolesnici –astmatičari. Lekari su noćas pregledali i nekoliko dece, uglavnom s povišenom telesnom temperaturom.

Za sve informacije oko polazaka „beovoza" sa železničkih stanica u Pančevu, pozovite broj telefona 341-111.

Komunalna policija u Pančevu prijave građana prima na broj telefona 308-950 ili na imejl: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ili na šalteru u Gradskom uslužnom centru.

Od novembra 2011. godine, u Pančevu radi „Sistem 48", koji omogućava građanima da prijave komunalni problem. U roku od 48 sati, problem bi trebalo da bude otklonjen ili građanin obavešten o statusu svog zahteva. Telefon za prijave je 013/308-948.