Baner

Servisne informacije za 27. maj 2015.

 Izvor: Radio Pančevo, 27.5.2015.

Za danas nema najavljenih isključenja vode. Bez struje će ostati delovi Pančeva.

Autobusi ATP-a, ove srede, 27. maja, saobraćaju po zimskom redu vožnje za radni dan, na svim linijama, bez izostanaka i kašnjenja. Od 1. juna počeće da saobraća nova autobuska linija na relaciji Pančevo–Bavanište.

U toku je prodaja mesečnih karata za đake, studente i radnike za jun.

Saobraćaj se obavlja bez problema, putevi su prohodni ali klizavi i mokri zbog kiše koja od jutros pada. Nadležni iz Saobraćajne policije apeluju na vozače da budu maksimalno oprezni u vožnji.

Dinar će danas biti bez značajnije promene prema evru i zvanični srednji kurs će biti 120,8424 dinara za jedan evro, saopštila je Narodna banka Srbije.

Noć u samom gradu i okolini bila je mirna bez značajnijih incidenata na javnim mestima, saopšteno je iz policije.

Lekari Hitne pomoći uglavnom su pregledali hronične bolesnike – bilo je 55 intervencije, od toga 44 u ambulanti i 11 u kućnim uslovima. Najviše tegoba i noćas su imali hronični bolesnici – srčani. Lekari su noćas pregledali i troje dece, uglavnom s povišenom telesnom temperaturom.

Za sve informacije oko polazaka „beovoza” sa železničkih stanica u Pančevu, pozovite broj telefona 341-111.

Komunalna policija u Pančevu prijave građana prima na broj telefona 308-950 ili na imejl: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ili na šalteru u Gradskom uslužnom centru.

Od novembra 2011. godine, u Pančevu radi „Sistem 48”, koji omogućava građanima da prijave komunalni problem. U roku od 48 sati, problem bi trebalo da bude otklonjen ili građanin obavešten o statusu svog zahteva. Telefon za prijave je 013/308-948.