Baner
Baner

Dom omladine: Raznovrstan program do kraja aprila

Izvor: Radio Pančevo, 13.4.2015.

Do kraja aprila Dom omladine Pančevo pripremio je bogat i raznovrstan program za sve generacije. Najveće interesovanje vlada za koncert benda „Hladno pivo”, za koji je prodaja karata počela danas i za premijeru pozorišne predstave „Kerovi”, zakazanu za 15. april. Direktor Doma omladine Pančevo Nenad Maletin istakao je da će, između ostalog, biti koncerata elektronske muzike i hip-hopa, tribina, predavanja i raznih drugih manifestacija.

Tokom aprila Dom omladine je pripremio više od 30 različitih događaja u svom programu, za mlade različitih interesovanja i uzrasta. Veliko interesovanje vlada za koncert benda „Hladno pivo i premijeru pozorišne predstave „Kerovi” iz sopstvene produkcije, najavio je gostujući na Radio Pančevu direktor Doma omladine Nenad Maletin.

– „Ritam Kube u srcu grada” na programu je 17. aprila. Sa Salsa klubom drugi put organizujemo ovakav program i već smo videli da ljudi vole to, da im treba mesto gde će da igraju i da im bude zabavno. To je i ovaj put lep program koji će početi u 21 sat, u dvorani „Apolo”. Zatim ćemo do kraja meseca imati malo elektronike, malo hip-hopa, repa će biti... Promovišemo „Plur festival” grčki, Bwana nam ponovo dolazi i ono čime se publika najviše oduševila – biće koncert „Hladnog piva”, 23. aprila. Karte prodajemo od 13. aprila. Ponovo će biti upriličeno stand up veče, u „Apolu”, 24. aprila, dolaze nam ponovo Neša Bridžis i Radomir Nestorović, veliko je interesovanje za to – ispričao je Maletin.

Nenad Maletin je napomenuo da je veliko interesovanje publike i za pozorišnu predstavu „Kerovi”, koju je Dom omladine uradio u sopstvenoj produkciji.

– Dom omladine svake godine napravi predstavu. Ovaj put je u pitanju nešto ozbiljnije. Predstavu je radio Erol Kadić, a glume Marinko Madžgalj i Aleksandar Srećković Kubura. Predstavu „Kerovi” čini zapravo 14 psećih ispovesti, te u njoj možemo videti i uporediti karaktere pasa i ljudi, i zapitati se koliko smo i da li smo slični. To je dobra prilika da se i nasmejemo i zapitamo. U pitanju je premijera u sredu, 15. aprila, u 20 sati, u dvorani „Apolo”. Cena ulaznice je 400 dinara. Biće, nadam se, zanimljivo – izjavio je Maletin.

U dvorani „Apolo”, u četvrtak, 16. aprila, od 18 sati, biće održana promocija međunarodnih volonterskih kampova.