Servisna informacija

 

Tople probe od petka 7. oktobra

PANČEVO, 3. oktobar 2016. (TV Pančevo) – JKP „Grejanje“ počeće tople probe u petak 7. oktobra. U Grejanju apeluju na potrošače da ukoliko primete curenje u sistemu i kvar druge vrste, obaveste radnike Grejanja na broj telefona 315 – 400.

 

Okolo naokolo do Beograda

PANČEVO, 5. septembar 2016. (TV Pančevo) - Zbog radova na rekonstrukciji železničkog nadvožnjaka, zatvoren je deo puta Pančevo – Beograd. Put će biti zatvoren do desetog novembra. Vozila na putu ka Beogradu sada saobraćaju obilaznicom, prema Pupinovom mostu, putu za Ovču, gde se izlazi na Zrenjanski put i dalje prema Pančevačkom mostu i Beogradu. Zbog ovih radova i autobusi ATP-a, saobraćaju ovom trasu pa je produženo vreme putovanja ka Beogradu. Iz Beograda ka Pančevu saobraćaj se odvija normalno, kao i do sada.

   

Bez saobraćaja na petlji Pančevačkog mosta do 10. novembra

PANČEVO, 3. septembar 2016. (TV Pančevo) - Saobraćaj na rampi petlje Pančevačkog puta iz smera Pančeva ka Beogradu i Zrenjaninu zatvoren od sinoć zbog početka poslednje faze radova na rekonstrukciji dva nadvožnjaka. Zbog ovih radova izmenjen režim saobraća na liniji ATP-a prema Beogradu.

   

Delovi Pančeva bez javne rasvete

PANČEVO, 26. avgust 2016. (TV Pančevo) - Večeras u pojedinim delovima grada od centra pa do Koteža 2 i Vojlovice na drugom kraju grada delovi ulica su bez javne rasvete. U Elektrovojvodini su dežurni dispečeri rekli da postoji problem sa uređajima koji kontrolišu paljenje ulične rasvete. Problem je softverske prirode, ali će nastojati da u toku večeri ovaj problem bude rešen i svi delovi grada budu osvetljeni.

   

Kotež II bez tople vode do 18 sati

PANČEVO, 11. avgust 2016. (TV Pančevo) – Zbog redovnog remonta na sistemu snabdevanja tolom vodom, stanovnici Koteža 2 neće danas imati toplu vodu, obaveštavaju nadležni iz JKP “Grejanje”.

   

Obustava saobraćaja zbog radova na raskrsnici

PANČEVO, 28. jul 2016. (TV Pančevo)- U petak od 19 sati do subote u 7 sati ujutru biće zatvorena raskrsnica Prvomajske ulice i Bavaništanskog puta na pružnom prelazu Pančevo-Varoš, Pančevo Vojlovica. Razlog obustavljanja saobraćaja na ovoj raskrsnici su radovi koje izvodi AD „Vojvodina put“ na pružnom prelazu u sklopu redovnog održavanja.