Obustava saobraćaja zbog radova na raskrsnici

PANČEVO, 28. jul 2016. (TV Pančevo)- U petak od 19 sati do subote u 7 sati ujutru biće zatvorena raskrsnica Prvomajske ulice i Bavaništanskog puta na pružnom prelazu Pančevo-Varoš, Pančevo Vojlovica. Razlog obustavljanja saobraćaja na ovoj raskrsnici su radovi koje izvodi AD „Vojvodina put“ na pružnom prelazu u sklopu redovnog održavanja.

U sklopu redovnog održavanja puteva preduzeće AD „Vojvodina put“ uradiće popravku putnog prelaza Pančevo- Varoš, Pančevo -Vojlovica na raskrsnici Prvomajske ulice i Bavaništanskog puta. Pošto radovi zahtevaju potpunu obustavu saobraćaja u toku noći 29. jula biće obustavljen saobraćaj preko ovog prelaza, a saobrćaj će biti presmeren na alternativne pravce.

- Vršiće se izdizanje panela na pruzi radi nivelacije pružnog prelaza. Radovi se izvode noću i biće završeni u toku noći. Početak radova je u 19 časova u petak, 29. jula, a završetak radova se predviđa u jutarnjim satima, do 7 sati ujutru. Samim tim ovaj pružni prelaz, pošto paneli kada se izdignu, neće moći fizički da se pređe preko pružnog prelaza, biće obustava saobraćaja. Saobraćaj će da se preusmerava na altrnativne pravce. Saobraćaj će da se preusmerava radnom signalizacijom, na čvornim tačkama na kojim će se vršiti preusmerenje i biće i čovek koji će regulisati i usmeravati na pravi put, tako da ne bi trebalo da bude većih problema. Iz pravca Vršca, da bi došli do Kovina, posebno teretni saobraćaj, svi oni koji idu Prvomajskom i Stevana Šupljikca, preusmeravaju se na Kozaračku ulicu – rekla je Marija Savić, tehnički rukovodilac održavanja puteva.

Vozila koja budu dolazila iz pravca Beograda saobraća će Prvomajskom ulicom, zatim Miloša Obrenovića i Mihajla Obrenovića, potom ulicom Ilije Garašanina, Stevana Šupljikca, Hadži Prodanovom, potom Banijskom ulicom, pa Makedonskom i zatim izlaze na Bavaništanski put.