Servisna informacija

 

Bez vode u delu Vojvođanskog bulevara

PANČEVO, 19. mart 2015. (TV Pančevo) – Zbog radova na vodovodnoj mreži, 20. marta, od 9 sati do završetka radova, bez vode će biti potrošači u Vojvođanskom bulevaru, od Moše Pijade do Svetozara Miletića, kao i deo Ulice Svetozara Miletića.

 

Izmene u železničkom saobraćaju zbog radova

PANČEVO, 17. mart 2015. (TV Pančevo) – Zbog radova na izgradnji drugog koloseka između Pančeva i Beograda vozovi neće ići 17. i 18. marta u periodu od 10 do 15 časova.

   

Cisterna sa vodom kod vrtića „Bubamara“

PANČEVO, 24. februar 2015. (TV Pančevo) – Zbog kvara na vodovodnoj mreži bez vode su stanari Ulice Matije Gupca, i to u delu od Karađorđeve do Svetog Save.

   

32 zaraženo trihinelom

PANČEVO, 20. februar 2015. (TV Pančevo) – Za proteklih mesec dana u ambulanti Infektivnog odeljenja Opšte bolnice kod 32 osobe lekari su potvrdili trihinelozu. Šestoro pacijenata zadržano je na bolničkom lečenju. Oboleli su iz Banatskog Novog Sela i Uzdina, a inficirali su se jer su konzumirali zaraženo svinjsko meso iz svojih domaćinstava.

   

Radno vreme - od marketa do ambulanti

PANČEVO, 14. februar 2015. (TV Pančevo) – Svi supermarketi biće otvoreni za praznike. Dem zdaravlja je obezbedio dežurstva, a ATP ide po nedeljnom redu vožnje.

   

Zbog radova delovi grada bez vode

PANČEVO, 10. februar 2015. (TV Pančevo) – Zbog radova na vodovodnoj mreži od 9 h do završetka radova bez vode će biti potrošači u Karađorđevoj od Ive Kurjačkog do Matije Gupca, Stevana Sremca od Mihajla Petrovića Alasa do Cvijićeve, Žičkoj, Mileševskoj i Studeničkoj.