Servisna informacija

 

Deo naselja "Misa" sutra bez vode

PANČEVO, 7. mart 2017. (TV Pančevo) – Zbog radova na vodovodnoj mreži, od 9 sati pa do završetka radova bez vode će biti potrošači jednog dela naselja Misa. Kako su saopštili iz JKP „Vodovod i kanalizacija“, bez vode će biti potrošači u Kopaoničkoj ulici, Bukuljskoj, Cerskoj, Jastrebačkoj, Osogovskoj, Gornjačkoj, Bačvanskoj, Šarplaninskoj ulici, Ozrenskoj, Velebitskoj i Oplenačkoj ulici. Cisterna sa vodom za piće tokom izvođenja radova biće u pokretu kroz deo naselja koji neće imati vode.

 

ATP: Ponovo redovni zimski red vožnje

PANČEVO, 16. januar 2017. (TV Pančevo) – Autobusi ATP-a od danas saobraćaju po redovnom zimskom redu vožnje, jer završen je zimski raspust za učenike osnovnih i srednjih škola.

   

Sajt RTV Pančevo sporiji zbog radova na IT mreži

PANČEVO, 16. januar 2017. (TV Pančevo) – U periodu od nekoliko sati posle 13 sati moguće je da će doći do zastoja u radu sajta RTV Pančevo zbog radova na IT mreži.

   

Havarija na vodovodnoj mreži u Dolovu

PANČEVO, 12. januar 2017. (TV Pančevo) – Zbog havarije na vodovodnoj mreži deo Dolova je od 11 sati bez vode. Kako smo saznali u JKP “Vodovod i kanalizacija”, vode nema u Partizanskoj ulici, Ulici Sonje Marinković, Save Kovačevića, Ulici 4. oktobra, Mite Vukosavljeva, 29. novembra, Aksentija Maksimovića i Ulici Strahinje Stefanovića. Ekipe “Vodovoda” su na terenu, i trebalo bi da u toku dana otklone kvar na mreži.

   

Parkinzi pod snegom, nema kontrole naplate

PANČEVO, 10. januar 2017. (TV Pančevo) – Radnici JKP „Higijena“ čiste sneg sa javnih površina u gradu. Na raščišćavanju snega angažovane su tri mašine sa raonicima i tri vozila koja posipaju so. Radnici ovog preduzeća u toku dana čiste staze, pešačke prelaze, autobuska stajališta i prilaze svim ustanovama u gradu.

   

Redukovan broj polazaka ATP-a

PANČEVO, 26. decembar 2016. (TV Pančevo) – Zbog zimskog raspusta i smanjenog broja putnika ATP će u naredne tri nedelje prorediti broj polazaka na pojedinim linijama. Novi red vožnje važiće do polaska dece u školu u drugom polugodištu. U Novogodišnjoj noći ATP će prevoziti putnike do Beograda kao i ranijih godina na svakih sat vremena.