Redukovan broj polazaka ATP-a

PANČEVO, 26. decembar 2016. (TV Pančevo) – Zbog zimskog raspusta i smanjenog broja putnika ATP će u naredne tri nedelje prorediti broj polazaka na pojedinim linijama. Novi red vožnje važiće do polaska dece u školu u drugom polugodištu. U Novogodišnjoj noći ATP će prevoziti putnike do Beograda kao i ranijih godina na svakih sat vremena.

Zbog zimskog raspusta i smanjenog broja putnika ATP će u naredne tri nedelje prorediti broj polazaka na pojedinim linijama. Novi red vožnje važiće do polaska dece u školu u drugom polugodištu. U Novogodišnjoj noći ATP će prevoziti putnike do Beograda kao i ranijih godina na svakih sat vremena.

Zbog zimskog raspusta koji počeo od ponedeljka 26 decembra ATP je promenio red vožnje i neki polasci na pojednim linijama su proređeni dok traje raspust.

- Za vreme zimskog školskog raspusta polasci koji neće saobraćati su 6.40 i 13.40 za Banatski Brestovac, za Ivanovo 7.40 i 9.40, zatim, 13.30 i 19.30. Za Kovačicu 12 i 15 polazak takođe za Glogonj u 16 i 20 i 19 i 20. Linija broj 6 saobraćaće tokom dana na 30 minuta i to su izmene za vreme školskog raspusta koji će trajati naredne tri nedelje – izjavio je Marko Mirić, šef saobraćaja u ATP-u.

U Novogodišnjoj noći ATP će prevoziti putnike do Beograda, kao i ranijih godina, na svakih sat vremena.

- Za doček Nove godine biće organizovan prevoz iz Beograda svakih sat vremena. Na svaki pun sat u 1, 2, 3, 4 i u 5 ujutru sa Dunav stanice. Iz Pančeva će saobraćati na svakih pola sata, pola 1, pola 2,3. 1. janura autobusi će saobraćati po nedeljnom redu vožnje na pola sata – dodao je Mirić.

Na šalterima ATP-a danas je počela prodaja mesečnih karata za januar. Šalteri rade od 7 do 20 časova, osim 6. janura, kada će raditi skraćeno, do 17 časova.