Servisna informacija

 

Raspored bogosluženja u dane Uskrsa

PANČEVO, 6. april 2018. (TV Pančevo) – Raspored bogosluženja u dane Uskrsa

 

Akcija odnošenja kabastog otpada od 2. do 27. aprila

PANČEVO, 3. april 2018. (TV Pančevo) – JKP „Higijena“ i ovog aprila organizuje akciju odnošenja kabastog otpada pod nazivom „Odnošenja otpada. “ Sugrađani će moći od 2 do 27 aprila da ispred svojih kuća određenim danima iznose kabasti otpad koji će radnici Radne jedinice „Čistači“ odnositi .

   

Zimske službe na terenu

PANČEVO, 27. februar 2018. (TV Pančevo) – Dovoljan broj radnika pogona ,,Čistači“ JKP ,,Higijena“, kao i sva raspoloživa mehanizacija nalazi se na terenu. Ukoliko bude trebalo sneg će se čistiti i u drugoj i trećoj smeni.

   

Gradski štab: Spremni za ledene dane

PANČEVO, 23. februar 2018. (TV Pančevo) – Pančevačke gradske službe i javna komunalna preduzeća spremna su za niske temperature koje su u Srbiji najavljene za period od 25. februara do 1. marta.

   

Rata za porez u sredu

PANČEVO, 10. februar 2018. (TV Pančevo) – Prva rata poreza na imovinu za 2018. dospeva na naplatu 14. februara. Uplatnice su dostavljene na oko 42.650 adresa, koliko ima poreskih obeznika na teritoriji grada. Oni bi trebalo da u roku plate obračunat porez, jer kamate na neplaćena dugovanja nisu male, poručuju iz Sekretarijata za poresku administraciju Pančeva.

   

Vazduh u Pančevu treće kategorije

 

PANČEVO, 4. februar 2018. (TV Pančevo) – Kvalitet vazduha u Pančevu spada u III kategoriju. Najveći zagađivač vazduha u Pančevu su PM 10 čestice, zbog toga što još uvek ima veliki broj individualnih ložišta koje koriste čvrsto gorivo. Kako bi se situacija popravila, i ove godine u budžetu grada odvojena su sredstva za pomoć građanika koji žele da se priključe na distruibutivnu gasnu mrežu.