Društvo

 

Božićna misa u Crkvi Sv. Karla Boromejskog

PANČEVO, 25. decembar 2009. (TV Pančevo) - Hrišćanski vernici koji poštuju Gregorijanski kalendar danas slave Božić, praznik rođenja Isusa Hrista. To su vernici katoličke veroispovesti, protestanti i neke pravoslavne crkve. Katoličke vernike, koji su se okupili u Crkvi Svetog Karla Boromejskog, pozdravio je župnik Tamaši Maša održavši Božićnu misu.

 

Moguć prekid uvoza vakcina

BEOGRAD, 25. decembar 2009. (FoNet) - Zbog slabog odziva na vakcinaciju, moguć prekid uvoza vakcine, ali i zabrana javnih okupljanja, najavio dr Predrag Kon. On je javnost obavestio da je do sada bilo 3 slučaja nuspojava nakon vakcinacije.
   

Vakcinisano 52.598 osoba

BEOGRAD, 25. decembar 2009. (FoNet) - U saopštenju Instituta za javno zdravlje "Dr Milan Jovanović Batut" se navodi da je do sada u Srbiji, od 17. do 24. decembra, protiv novog gripa vakcinisano 52.508 osoba. Najveći udeo među vakcinisanim 77, 2 odsto čine osobe sa hroničnim oboljenjima.
   

Deca priredila prodajnu izložbu

Novogodišnja prodajna izložba ručnih radova dece ometene u razvoju iz dnevnog boravka "Neven" i škole "Mara Mandić" održana je u prostorijama boravka na Tesli. Posetioci su mogli da kupe novogodišnje čestitke, ukrase, ikebane, kao i kecelje, jastučiće, krpe ali i razne gipsane ukrase.

   

Zmajevci spremni za Novu godinu

U pančevačkim školama već su počele pripreme za Novu godinu.
   

Zimski raspust počinje u ponedeljak

Za sve osnovne i srednje škole u Vojvodini zimski raspust počinje u ponedeljak 21. decembra