Vesti

 

Izložba "Fototipologija svetiljki pančevačkog parka" u Kulturnom centru

PANČEVO, 19. septembar 2018. (TV Pančevo) – Izložba pod nazivom "Fototipologija svetiljki pančevačkog parka" Katarine Marčetić otvorena je u foajeu Kulturnog centra Pančevo i trajaće do 28. septembra. Ovo je treća samostalna izložba mlade umetnice, ali prva u našem gradu.

 

Prvi poraz "Železničara"

PANČEVO, 19. septembar 2018. (TV Pančevo) – Fudbaleri „Železničara“ izgubili su na domaćem terenu sa 2:0 od „Radničkog“ iz Zrenjanina, u 6. kolu Srpske lige. Bio je ovo prvi poraz „Dizelke“ u dosadašnjem toku takmičenja.

   

Dovoljno vakcina u pančevačkom Domu zdravlja

PANČEVO, 19. septembar 2018. (TV Pančevo) – U pančevačkom Domu zdravlja ima dovoljnih količina svih vakcina i građani ne treba da strahuju da neće dobiti neku dozu u slučaju da im je neophodna, kaže za Regionalnu RTV Pančevo, doktor Stojan Višekruna, direktor Doma zdravlja Pančevo.

   

Vučić: Kina želi samostalnu i jaku Srbiju

PANČEVO, 19. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, u obraćanju medijima nakon sastanka sa kineskim premijerom Li Kećangom, rekao da su jučerašnji i današnji sastanci ogromna čast za Srbiju.

   

Vučić na Ekonomskom forumu u Tjenđinu; sporazum sa Hbisom

PANČEVO, 19. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas u Tjenđinu da je veoma važno što je predsednik Kine Si Đinping prihvatio da ponovo poseti Srbiju jer je to signal investitorima da ulažu u našu zemlju.

   

Koncentracija polena ambrozije u vazduhu izuzetno visoka

PANČEVO, 17. septembar 2018. (TV Pančevo) – Ove godine izuzetno pogodni vremenski uslovi pospešili su cvetanje ambrozije. Ambrozija proizvodi veliku količinu polena na koji veliki broj ljudi ispoljava alergijske reakcije. Ova godina pogoduje ambroziji tako da su poleni ambrozije ranije sazreli i već su se našli u vazduhu, tokom avgusta.

   

Bogat program u Narodnom muzeju Pančevo

PANČEVO, 17. septembar 2018. (TV Pančevo) – Nakon subotnjeg koncerta Big bend džez orkestra Karagandinske filharmonije i otvaranja izložbe o američko- srpskim odnosima, direktor Narodnog muzeja u Pančevu Miroslav Birclin najavljuje za septembar i oktobar nove atraktivne sadržaje u ovoj kulturnoj instituciji.

   

Predložite kandidate za Novembarsku nagradu do 15. oktobra

PANČEVO, 17. septembar 2018. (TV Pančevo) – Grad Pančevo poziva sve građane Pančeva, pravna lica i sve druge organizacije da predlože kandidate za Novembarsku nagradu grada Pančeva, koja se tradicionalno dodeljuje povodom Dana grada Pančeva. Nagrade se dodeljuju fizičkom ili pravnom licu koje ima prebivalište na teritoriji Grada Pančeva za najvrednija dostignuća u oblastima: umetnosti, nauke, arhitekture i urbanizma, novinarstva, obrazovanja, sporta, privrede, medicine, socijalnog i humanitarnog rada.

   

Vučić: Si ponovo dolazi u Srbiju

PANČEVO, 18. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Pekingu da je kineski predsednik Si Đinping privatio poziv da ponovo poseti Srbiju.