Prvi poraz "Železničara"

PANČEVO, 19. septembar 2018. (TV Pančevo) – Fudbaleri „Železničara“ izgubili su na domaćem terenu sa 2:0 od „Radničkog“ iz Zrenjanina, u 6. kolu Srpske lige. Bio je ovo prvi poraz „Dizelke“ u dosadašnjem toku takmičenja.

Fudbaleri „Železničara“ i „Radničkog“ iz Zrenjanina, dve neporažene ekipe, sastali su se na SC „Mladost“ u 6. kolu Srpske lige „Vojvodine“. Domaći su do sada zabeležili tri pobede i dva remija, gosti su čak četiri puta odigrali nerešeno, pa se očekivala tvrda utakmica. Ovoga puta gosti su iskoristili pad koncentracije pančevačkih fudbalera i na taj način sebi obezbedili tri boda. Pred sam kraj prvog dela igre, nakon udarca iz ugla najbolje se u kaznenom domaćih snašao defanzivac „Radničkog“ Bjelica za 0:1(klp 9575 – 0,09) . Iako je „Železničar“ napadao, bez konkretne realizacije domaći nisu uspeli da postignu pogodak u drugom delu, da bi posle kontranapada Blažić (klp 9577 – 15,51-) stavio tačku na ovu utakmicu i postigao gol u nadoknadi vremena za konačnih „Železničar“ – „Radnički“ 0:2.

„Železničar“ posle 6 odigranih kola i prvog poraza u sezoni zauzima peto mesto na tabeli Srpske lige Vojvodine. U sledećem kolu, u subotu, „Želja“ gostuje ekipi OFK „Vršac.“