Politika

 

Bunda, bilder i preletači - "Nova stranka" u Pančevu

PANČEVO, 20. septembar 2017. (TV Pančevo) – Prošli vikend bio je interesantan na političkoj sceni u Pančevu. Ali jedino u glavama dvadesetak ljudi koji su se okupili u jednom kafiću slaveći svoje osnivanje u Pančevu. Radi se o "Novoj stranci" Zorana Živkovića... A ko su mu čelnici? Sačuvaj Bože....

 

Nastavak širenja mržnje prema SNS-u

PANČEVO, 18. septembar 2017. (TV Pančevo) – Srpska napredna stranka oštro je kritikovala Demokratsku stranku zbog stavova u vezi besplatnih preventivnih lekarskih pregleda za građane.

   

Ubedljiva pobeda SNS na izborima za skupštine mesnih zajednica u Velikoj Plani

 

PANČEVO, 14. septembar 2017. (TV Pančevo) – Na teritoriji Opštine Velika Plana su u nedelju 10. septembra održani izbori za članove Saveta mesnih zajednica Trovče, Staro Selo, Donja Livadica, Rakinac i Druge mesne zajednice u Velikoj Plani. Srpska napredna stranka je bezrezervnom podrškom građana ostvarila apsolutnu pobedu u svih pet mesnih zajednica.

   

Kokeza: Rodić mi je lično tražio novac

PANČEVO, 16. avgust 2017. (TV Pančevo) – "Aleksandar Rodić zloupotrebljava medije da bi reketirao ljude na položaju. Meni je lično tražio novac, a mogu misliti pod kakvim je tek pritiskom predsednik Srbije Aleksandar Vučić, protiv koga vodi najbrutalniju moguću kampanju već tri meseca". Ovako Slaviša Kokeza, predsednik Fudbalskog saveza Srbije, u intervjuu za Srpski telegraf komentariše pisanje tabloida Kurir da je oštetio javni budžet za sedam miliona evra tako što je državnim preduzećima preko firme „Poniter IT“ prodao softver koji ne funkcioniše. Prilog Studija B.

   

APSOLUTNA POBEDA LISTA ZA NAPREDNI APATIN, PRIGREVICU I SONTU

PANČEVO, 7. avgust 2017. (TV Pančevo) – Na prvim izborima koji su se održali na teritoriji opštine Apatin po većinskom sistemu glasanja, liste koje je podržao Opštinski odbor Srpske napredne stranke Apatin, na izborima za savete mesnih zajednica ostvarile su apsolutnu pobedu porazivši sve protivkandidate u Apatinu, Prigrevici i Sonti.

   

Keni propao pokušaj izazivanja incidenta na Skupštini

PANČEVO, 14. jul 2017. (TV Pančevo) – Radoslav Milojičić Kena, odbornik Demokratske stranke koji je proteklih sedmica na sve načine pokušavao da stvori lažnu sliku o postojanju nove većine, izblamirao se danas kada je hteo da izazove incident na samom početku sednice Skupštine Opštine Smederevska Palanka.