Politika

 

Predsednik Pokrajinske vlade u poseti južnom Banatu

PANČEVO, 23. novembar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović posetiće naredne nedelje južni Banat.

 

Marinika Tepić pred zatvorom?

 

PANČEVO, 23. novembar 2017. (TV Pančevo) – Marinika Tepić, balerina-političarka koja izgleda češće menja stranačke lidere nego posteljinu, uskoro će se naći pred licem pravde, a naš izvor u Tužilaštvu potvrđuje da su dokazi toliko jaki da će se Tepićeva verovatno naći i - iza rešetaka.

   

Ubedljiva pobeda SNS u Bačkom Petrovcu i Magliću

PANČEVO, 20. novembar 2017. (TV Pančevo) – Na izborima za članove Saveta Mesnih zajednica održanim u Bačkom Petrovcu i Magliću, Srpska napredna stranka je bezrezervnom podrškom građana ostvarila pobedu u obe Mesne zajednice.

   

U Pančevu „pukla“ opozicija,ostale interesne grupe

PANČEVO, 17. novembar 2017. (TV Pančevo) – Sednicu pančevačkog parlamenta obeležio je raspad lokalne opozicije koja se konačno udružila u „patološkoj mržnji“ i jednoj politici - srušiti Aleksandra Vučića. Maske su pale. Bez obzira što su odbornici diskutovali o rebalansu, o mnogim drugim stvarima, veoma bitnim za razvoj Grada Pančeva, opozicija koja se potpuno raspala nastavila je da vređa, omalovažava i degradira sve što je uradjeno od pada DS-ove vlasti 2012. godine.

   

Bivši Ligaši formiraju odborničku grupu! A, šta bi sa etičkim kodeksom?

PANČEVO, 15. novembar 2017. (TV Pančevo) – Petorica odbornika Skupštine Grada Pančeva najavilo je formiranje odborničke grupe “Za naše Pančevo”. Sednica Skupštine grada zakazana je za petak 17. novembar od kada će odbornici Vladan Keljević, Pavle Đukić, Denko Tončev, Oliver Petković i Jovica Petrovački nastupati kao grupa “Za naše Pančevo”.

   

Sukobi u "Dosta je bilo - Pančevo"

PANČEVO, 10. novembar 2017. (TV Pančevo) – Gradski odbor „Dosta je bilo – Pančevo“ je na sednici održanoj 03.10.2017 većinom glasova članova odbora doneo odluku da od Glavnog odbora DJB traži raspuštanje odbora i formiranje novog odbora koji će bez opstrukcija nastaviti da vodi lokalnu politiku DJB u Pančevu. Nakon razmatranja zahteva, Glavni odbor stranke “Dosta je bilo” je na sednici održanoj u Beogradu 03.11.2017.godine usvojio ovaj predlog.