Politika

 

RAT DO ISTREBLJENJA DOSOVSKE OPOZICIJE: Isplivale mračne tajne Demokratske stranke

PANČEVO, 9. februar 2018. (TV Pančevo) – Na samo tri nedelje pred lokalne izbore u Beogradu srpska opozicija krenula je u totalni obračun, u pravi rat do istrebljenja.

 

VUĆIĆ NA PREDIZBORNOM MITINGU SNS NA VOŽDOVCU: Mi jesmo grešili, ali smo za razliku od drugih radili i gradili svakog dana!

PANČEVO, 3. februar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vućić pozvao je danas pristalice te partije i liste za beogradske izbore, koja nosi njegovo ime, da se ujedine, jer samo tako mogu da se pobede politički protivnici, koji su jaki i koje ne bi trebalo potcenjivati.

   

Zobenica: Malovićevim radom Južnobanataski okrug među najboljima u Srbiji

PANČEVO, 17. januar 2018. (TV Pančevo) – Gostujući u emisiji "Intervju" na regionalnoj RTV Pančevo, potpredsednik IO SNS Damir Zobenica ocenio je da je zalaganjem i radom koordinatora ove stranke za Južni Banat Branka Malovića, ovaj okrug postao jedan od najuspešnijih i najuređenijih u Srbiji. Zobenica je rekao da je ,sada potpedsednik Izvšrnog odbora i koordinator SNS za Južni Banat ,Branko Malović uspeo da reši mnoge probleme na ovoj teritoriji kao što je između ostalog borba protiv uzurpatora poljoprivrednog zemljišta.

   

Dr Zoran Radojičić: Želimo da dostignemo cilj - da Beograd bude vodeća metropola u Evropi!

PANČEVO, 15. januar 2017. (TV Pančevo) – Prvi na listi "Aleksandar Vučić- zato što volim Beograd" doktor Zoran Radojičić potpisao je podršku listi u prostorijama opštinskog odbora SNS Vračar.

   

SNS porastao na 41 odsto, Đilasovci pali na 12,9 odsto

PANČEVO, 15. januar 2017. (TV Pančevo) – Kada bi ove nedelje bili održani lokalni izbori u Beogradu, lista SNS “Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd“ osvojila bi najmanje 41 odsto glasova. Daleko iza našla bi se koalicija Đilas-Janković-Jeremić sa osvojenih najviše 12,9 odsto glasova.

   

Održana IZNENADNA sednica Predsedništva SNS: Usvojena lista za beogradske izbore

PANČEVO, 15. januar 2017. (TV Pančevo) – Na sednici Predsedništva i GO Beograd Srpske napredne stranke, usvojena izborna lista za gradske izbore u Beogradu, pod nazivom "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd!", saopštila je ta stranka.