Politika

 

Sterija pred novim izazovima: Ožalošćeni tajkuni novcem oplakuju upokojenu opoziciju

PANČEVO, 10. oktobar 2017. (e-Vršac) – Da je Sterija živ pisao bi, upravo u Vršcu, nastavke svojih komedija, ali na sasvim novi, moderan, politički način. I ponovo, inspiracija bi mu bili Vrščani, koje je tiho promatrao i napisao najveća komedigrafska srpska književna dela.
 

NOVI DOKAZI O ZLOUPOTREBAMA MARINIKE TEPIĆ?

PANČEVO, 9. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Kako saznaje Televizija Pančevo iz dobro obaveštenih izvora još uvek nije stavljena tačka na slučaj nenamenskog trošenja sredstava Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu dok je na njegovom čelu bila Marinika Tepić. Da podsetimo ona je na čelu sekretarijata bila do izbora 2016. godine, a kada je njen naslednik Vladimir Batez preuzeo funkciju saopštio je da je zatekao praznu kasu, dok je novac bio podeljen nenamski bez pravdanja.

   

Urnebesni odgovori opozicione "elite"

PANČEVO, 7. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Ako je verovati pristalicama Saše Jankovića, koji su juče protestovali na Trgu republike, naši poznati slikari Uroš Predić i Nadežda Petrović još uvek su živi. I ne samo to, oboje trpe neviđene pritiske od strane Aleksandra Vučića da mu naprave portret ili postanu pomoćnici u Ministarstvu kulture, gde je, opet, preko Vučića i SNS-a, Milutin Milanković postavljen za ministra kulture. Slobodana Jovanovića, takođe, direktno Vučić ubacuje u Skupštinu Srbije.

   

Apsolutna pobeda SNS-a u Opovu

PANČEVO, 25. septembar 2017. (TV Pančevo) – Opštinski odbor Srpske napredne stranke Opovo saopštio je da su na današnjim izborima za savete mesnih zajednica u četiri naseljena mesta - Opovu, Barandi, Sefkerinu i Sakulama - apsolutnu većinu osvojili kandidati koje su podržali članovi SNS. Kako se navodi u saopštenju, oni su osvojili svih mandata - u svakoj mesnoj zajednici po sedam mandata.

   

Dragan Karadžić: Politička pozadina kampanje "Vulinov stan"

PANČEVO, 24. septembar 2017. (TV Pančevo) – Kad čujete vest da je neki političar ili ministar kupio stan ili kuću i da se postavlja pitanje poreklo novca, javnost to po inerciji osuđuje. Naročito ako mnogi učestvuju u kampanji podrške “istraživačkom novinarstvu” prekor i osuda postaju opšte mesto.

   

Zapaljene prostorije SNS-a u Lajkovcu

PANČEVO, 21. septembar 2017. (TV Pančevo) – Opštinski odbor SNS Lajkovac saopštio je da su tokom noći razbijene i zapaljene prostorije te stranke, koje se nalaze u prizemlju stambene zgrade u centru opštine.