Lokal

 

Kompanija "Božić i sinovi" kupila parcelu u Omoljici

PANČEVO, 3. jun 2018. (TV Pančevo) – Gradsko veće jednoglasno je usvojilo Nacrt rešenja o otuđenju građevinskog zemljišta u Omoljici neposrednom pogodbom sa kompanijom "Božić i sinovi".

 

Gradonačelnik Saša Pavlov član UO NALED-a

PANČEVO, 2. jun 2018. (TV Pančevo) – Imenovanje gradonačelnika Pančeva Saše Pavlova za člana UO Nacionalne alijanse za ekonomski razvoj značajno je za građane imajući u vidu ulogu i uticaj ove nevladine organizacije koja predstavlja sponu između privrede i Vlade Republike Srbije.

   

Atarski put Starčevo-Ivanovo u julu

PANČEVO, 1. jun 2018. (TV Pančevo) – Sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo obezbedio je sredstva za atarski put u Starčevu u dužini od 6,5 kilometara. Trideset pet posto sredstva od ukupne sume obezbedila je Pokrajina.

   

Nova šansa za inkluziju osuđenika

PANČEVO, 31. maj 2018. (TV Pančevo) – U kaznenom popravnom zavodu u Pančevu, održana je prezentacija IPA projekta prekogranične saradnje "Nova šansa za inkluziju osuđenika", koji realizuju Kazneno-popravni zavodi u Pančevu i Temišvaru. Cilj projekta je da osuđenici obezbede praktična znanja i veštine u oblasti proizvodnje suvog voća ,povrća i lekovitog bilja, i tako započnu posao po izlasku iz zatvora.

   

Grad Pančevo i „ZF-Mobility SRB d.o.o.“ potpisali ugovor

PANČEVO, 30. maj 2018. (TV Pančevo) – Danas je, u prisustvu javnog beležnika, zaključen Ugovor o otuđenju neizgrađenog građevinskog zemljišta katastarske parcele broj 9416/27 K.O. Pančevo (površine 10,8 ha), između grada Pančeva i privrednog društva „ZF E-Mobility SRB d.o.o.“

   

Novoseljani dobijaju kapelu

PANČEVO, 30. maj 2018. (TV Pančevo) – Izgradnja kapele na istočnom groblju u Banatskom Novom Selu je u toku, a investicija je vredna više od 16 miliona dinara. Radove, koji bi trebalo da budu završeni pre kraja avgusta, posetila je Maja Vitman, gradska menadžerka.