Hronika

 

Pojačana kontrola u Njegoševoj ulici

Pančevačka saobraćajna policija sprovela je pojačanu kontrolu u Njegoševoj ulici. Prema informacijama do kojih je došla Televizija Pančevo, službenici policije kažnjavali su vozače koji su

 

Optuženi negirali pucnjavu

PANČEVO, 13. januar 2010. (TV Pančevo) - Počelo suđenje petorici optuženih da su letos pucali po Pančevu. Četvorka koja se pojavila pred sudom, tvrdi da pucnjave nije ni bilo.

   

Uhapšeno 6 direktora

BEOGRAD, 12. januar 2010. (B92) - Policija je uhapsila 6 osoba za koje se sumnja da su stekli protivpravnu korist od 2,5 miliona evra zloupotrebom u privatizaciji.

   

Lažno se predstavljali

PANČEVO 12. januar 2010. (TV Pančevo) - Policijski službenici PU Pančevo podneće krivične prijave Osnovnom sudu protiv Đure I.(1969) i Dejana M.(1981) iz Pančeva zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo - lažno predstavljanje.
   

Opljačkana pošta na Strelištu

PANČEVO, 6. januar 2010. (TV Pančevo) - Juče su dve nepoznate osobe izvršile razbojništvo nad radnicom pošte u naselju Strelište u Pančevu.

   

Ilegalno trgovali naftom

PANČEVO, 5. januar 2010. (TV Pančevo) - Pančevačka policija uhapsila je Zorana B. (1969) iz Čačka, i Milana P. (1966) iz Beograda zbog sumnje da su izvršili krivična dela zloutrebe službenog položaja i falsifikovanja isprava. U istoj akciji, policija je privela Sinišu B. (1977) i Iliju A.(1980) iz Mramorka zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljene trgovine.