Hronika

 

Nesreća u Kovačici, troje poginulo

PANČEVO, 13. novembar 2017. (TV Pančevo) – Tri osobe, među kojima i 16-godišnja devojčica, poginule su u sudaru automobila i kamiona u Kovačici. Reč je o šampionki Srbije u fitnesu, njenoj majci i instruktorki, saznaje RTS.

 

Izbodena žena u Pančevu

PANČEVO, 7. novembar 2017. (TV Pančevo) – Ministarstvo odbrane Srbije je pohvalilo starijeg vodnika Ivana Ristića jer je u nedelju na vašaru u Pančevu spasao život jednoj napadnutoj ženi.

   

Lopovi uništili kupinjak Predraga Vujičića

PANČEVO, 6. novembar 2017. (TV Pančevo) – Lopovi iz pančevačkog atara pokrali su stotinu stubova iz kupinjaka Predraga Vujičića iz Pančeva. Ovo je peti put da su vandali naneli ogromnu štetu proizvođaču kupina, koji ne zna kome više da se obrati za pomoć. Kolika je šteta videće se tek iduće godine, poručuje Vujičić.

   

Zatvoreno divlje gradilište biznismena Rodoljuba Draškovića

PANČEVO, 23. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Grad Vršac podneo je danas krivičnu prijavu protiv odgovornih lica koja su, na putu za Mesić, bez građevinske dozvole izgradili kapitalni objekat. Dalja divlja gradnja Rodoljuba Draškovića je sprečena, a nelegalno gradilište zatvoreno.

   

Troje povređeno u saobraćajnoj nezgodi u Omoljici

PANČEVO, 13. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Jutros oko 6 sati i 30 minuta dogodila se saobraćajna nezgoda na ulazu u Omoljicu u koji su tri osobe povrđene. Kako regionalna RTV Pančevo saznaje u pančevačkoj Službi hitne medicinske pomoći do nezgode je došlo tako što je automobil udario u traktorsku prikolicu. Tri povređene osobe sa lakim telesnim povredama su prevezene do pančevačke Bolnice.

   

Ubistvo u Beloj Crkvi

PANČEVO, 6. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Muškarac I. N. (35) iz Bele Crkve uhapšen zbog sumnje da je ubio druga, J. M. (54), a potom pokušao da siluje ženu D. J. (49) koja se nalazila sa dvojicom muškaraca u društvu.