Hronika

 

Nova hapšenja! Uhapšena radnica Banke "Inteza" u Pančevu...

PANČEVO, 4. decembar 2017. (TV Pančevo) – U više odvojenih akcija na suzbijanju finansijskog kriminala i korupcije, koje su posebno vezane za zloupotrebe službenih položaja u državnim organima, proteklih dana je uhapšeno 56 osoba zbog postojanja osnova sumnje da su u periodu od 2008. godine do danas počinili više korupitivnih krivičnih dela, saopštio je MUP.

 

Velika akcija MUP: Hapšenja i u Pančevu i Vršcu

PANČEVO, 3. decembar 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu proteklih dana uhapsili su više osoba zbog sumnje da su počinili krivična delo „neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga" ili krivično delo „nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija".
   

Nožem usmrtio ženu?

PANČEVO, 21. novembar 2017. (TV Pančevo) – Kako regionalna RTV Pančevo saznaje oko 19 časova došlo je do ubistva u naselju Sodara, u Ulici Savska broj 10. PR Višeg tužilaštva u Pančevu Slavica Crveni-Bubnjević potvrdila je za RTV Pančevo da je oko 18:30 muškarac 1967. godište lišio života dvadeste godina mlađu žensku osobu. Određen mu je pritvor do 48 sati. Policija je obavila uvidjaj,a na terenu je bio i dežurni tužilac.
   

"Azotara" oštećena za 180 miliona, Đurović saslušan

PANČEVO, 21. novembar 2017. (TV Pančevo) – Kao što smo i prethodnih meseci objavljivali, što je sada i potvrđeno, postoje ozbiljne sumnje da je direktor "Azotare" Miljan Đurović sa svojim najbližim saradnicima sproveo teške malverzacije u ovoj kompaniji. Nakon saslušanja, optuženi su pušteni da se brane sa slobode, a postupak će biti nastavljen u redovnom toku, kazala je za RTV Pančevo Jelena Samuilov, PR Osnovnog tužilaštva u Pančevu.

   

AKCIJA MUP-a: Uhapšen direktor "Azotare" i čelnik policije

PANČEVO, 20. novembar 2017. (TV Pančevo) – Direktor HTP "Azotara" Miljan Đurović i načelnik policijske stanice u Baču Staniša Nenadić uhapšeni su danas u okviru policijske akcije koja je u toku.

   

Razbojništvo u Pertiniju

PANČEVO, 13. novembar 2017. (TV Pančevo) – Kako nezvanično saznaje Regionalna RTV Pančevo danas oko 12 sati i 30 minuta u prodavnicu igračaka Pertini u Pančevu izvršeno je razbojništvo. U toku je policijska akcija u okviru koje policija traga za izvršiocem ovog krivičnog dela.