Hronika

 

Vandali napali prostorije SNS-a u Uljmi

PANČEVO, 22. decembar 2017. (TV Pančevo) – Vandali, pod okriljem prvog mraka, danas su prvo sa daljine kamenicama gađali prazne prostorije Srpske napredne stranke u Uljmi, a potom su pokušali i da uđu. Načinjena je materijalna šteta, a na prvu pojavu ljudi nestali su u nepoznatom pravcu.

 

Policija pronašla vandale koji su porušili spomenike na jevrejskom groblju! Pavlov i Kiš osudili ovaj vandalski čin

PANČEVO, 12. decembar 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu pronašli su dvojicu maloletnika osumnjičenih da su izvršili krivično delo povreda groba.

   

Nožem u grudi! Pritvor za maloletnika

PANČEVO, 8. decembar 2017. (TV Pančevo) – Brzom akcijom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, pronašli su i uhapsili sedamnaestogodišnjaka iz Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo ubistva.Sudija za maloletnike uvažio je razloge i prihvatio zahtev Tužilaštva i odredio maloletnom N.S. pritvor u trajanju od 30 dana. Ubisto se dogodilo u naselju Mladost kod Sportskog centra u Makedonskoj ulici između brojeva 31 i 34.

   

Uhapšen sedamnaestogodišnjak zbog ubistva

 

PANČEVO, 8. decembar 2017. (TV Pančevo) – Brzom akcijom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, pronašli su i uhapsili sedamnaestogodišnjaka iz Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo ubistvo.

   

Preminuo dečak nakon uboda nožem

PANČEVO, 8. decembar 2017. (TV Pančevo) – Dečak je preminuo nakon što je podlegao povredama od uboda nožem u Pančevu, saznaje nezvanično RTS.

   

Prethodnih dana uhapšeno 97 osoba, u Pančevu hapšenje i prijava

PANČEVO, 6. decembar 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u prethodnih nekoliko dana uhapsili su 97 osoba koje se sumnjiče da su izvršili krivična dela teške krađe, krađe i razbojništvo.