Stotka "Tamiša" protiv Zemunaca

PANČEVO, 12. maj 2018. (TV Pančevo) – Košarkaši „Tamiša“ pobedili su na domaćem terenu „Mladost“ iz Zemuna sa 102:81 u utakmici 9. kola Superlige Srbije.

Od domaće publike u veoma uspešnoj sezoni košarkaši „Tamiša“ oprostili su se superligaškom pobedom protiv ekipe „Mladosti“ iz Zemuna rezultatom 102:81 i tako obezbedili sebi bar nadu da mogu da se nađu u plej-ofu ovogodišnjeg takmičenja. Pančevce je do pobede vodio Vitković sa 26 ubačenih poena i indeksom korisnosti 29, a dvocifreni učinak je imala cela startna petorka domaćih. Knežević je postigao 15, Smiljanić 13, Savić 11 i Ilkić 10 poena. U ekipi iz Zemuna Nikolić je ubacio 19 koševa, zabeležio sedam skokova i ostvario indeks 33. Ovom pobedom „Tamiš“ je zadržao šansu da u poslednjem kolu izbori plej-of, međutim posao će biti veoma težak. Pančevci u poslednjem kolu moraju da ostvare trijumf protiv „Crvene zvezde“ u Beogradu, dok „Mega“ kod kuće mora da savlada „Zlatibor“.

 

„Tamiš“ na tabeli grupe A Superlige zauzima peto mesto sa skorom 3-6. U poslednjem kolu Pančevci gostuju u Beogradu „Crvenoj zvezdi“ u utorak 15. maja.