"Dinamo" bolji od "Cementa" - drugi na tabeli

PANČEVO, 6. maj 2018. (TV Pančevo) – Fudbaleri „Dinama 1945“ pobedili su na Gradskom stadionu „Cement“ iz Beočina sa 2:0. Domaći su poveli golom Stojanovskog u 55. minutu, a konačan rezultat postavio je Arbutina sa bele tačke u 90. minutu.

U utakmici 25. kola Srpske lige „Vojvodine“ „Dinamo 1945“ ugostio je ekipu „Cementa“ iz Beočina. U utakmici u kojoj nije viđeno mnogo prilika, obe ekipe već razmišljaju o sledećoj sezoni i oba trenera su na klupu timova sela pre samo nekoliko nedelja, prvo poluvreme završeno je bez golova. U 55. minutu pas u prazan prostor iskoristio je Aleksandar Stojanovski, prošao po desnoj strani i matirao golmana gostiju za vođstvo „Dinama“ od 1:0. Isti igrač našao se u sličnoj situaciji u 90. minutu, ali je oboren, pa je glavni arbitar dosudio jedanaesterac. Odgovornost je preuzeo Arbutina, koji je bio precizan sa bele tačke za konačnih „Dinamo 1945“ – „Cement“ 2:0.

„Brzi voz“ se ponovo nalazi na drugom mestu na tabeli sa 50 bodova, 11 manje od vodećeg „Bečeja“. U sledećem kolu „Dinamo“ gostuje „Odžacima“.