Pobeda rukometaša "Partizana" u Pančevu

PANČEVO, 5. maj 2018. (TV Pančevo) – Rukometaši „Dinama“ poraženi su na domaćem terenu od ekipe „Partizana“ rezultatom 25:27 u 4. kolu plej-ofa Super Rukometne Lige Srbije. Ove dve ekipe se trenutno nalaze na deobi drugog mesta na tabeli.

Gosti su bolje otvorili utakmicu četvrtog kola ovogodišnjeg plej-ofa i u prvih 20-ak minuta stigli do značajne prednosti, koja je iznosila i šest golova. „Dinamo“ se „probudio“ pri rezultatu 8:14, napravio odličnu seriju 5:0 i na odmor otišao sa samo golom zaostatka. Žuto-crni su nastavili sa dobrom igrom i posle pauze, preuzeo vođstvo, ali se rukometaši „Partizana“ nisu predavali, već se igralo „gol za gol“. Četiri gola crno-belih, bez povratne reakcije domaćih doneli su konačnih 25:27 i pobedu „Partizanu“. U pobedničkoj ekipi najraspoloženiji su bili Butulija, koji je 10 puta tresao mrežu domaćih i golman Milosavljev koji je zabeležio 13 odbrana, od kojih i dva sedmerca. Petar Žujović je postigao šest golova za „Dinamo“, dok je četiri pogotka dodao Ivan Dimitrijević.

„Dinamo“ i „Partizan“ trenutno dele drugo mesto na tabeli sa po četiri boda. U sledećem kolu žuto-crni gostuju u Beogradu ekipi „Crvene zvezde“ u sredu od 18 sati.