FK „Dinamo“ pojačan pred novu sezonu

PANČEVO, 16. jul 2013. (TV Pančevo) – Igrači Fudbalskog kluba „Dinamo“ počeli su pripreme za sezonu 2013/2014. u kojoj će se drugu godinu u nizu nadmetati u Srpskoj ligi, grupa „Vojvodina“. Prema rečima trenera Gorana Mrđe cilj kluba je da prvenstvo završe u vrhu tabele.

Predvođeni kondicionim trenerom Filipom Hakajem prvotimci „Dinama“ istričali su na pomoćni teren gradskog stadiona. Prvom prozivkom zvanično su počele pripreme pančevačkog srpskoligaša pred novu sezonu u ovom rangu takmičenja. Klub je u pauzi imeđu prvenstva ostao bez sedam igrača, među kojima su golman Saša Radivojević i igrač sredine terena Miloš Ožegović, dok su klub pojačali Tošić, Kelečević, Nikolajev, Spasić i Šalipurović. Prvi deo priprema fudbaleri „Dinama“ će obaviti u Pančevu, a zatim će 1. avgusta nastaviti pripreme na Zlatiboru.

- Imamo jasne ciljeve koje je uprava kluba postavila, a to je da u jesenjem delu sezone budemo u vrhu tabele i da stvorimo realne uslove da u prolećnom delu možemo da se borimo za plasman u viši stepen takmičenja. Mi smo u prolećnom delu prošle sezone uspeli da napravimo jedan dobar tim. Kostur tog tima smo uspeli da zadržimo. Ciljano smo dovodili igrače, koje smo selektirali na osnovu rezultata i analize igara, a sve kako bismo uspeli da ostvarimo zacrtani cilj. U prvom delu priprema koje ćemo obaviti u Pančevu, odigraćemo četiri prijateljske utakmice, dok za avgust isplanirati kada saznamo koje će ekipe tada boraviti na Zlatiboru i da li ćemo imati adekvatne protivnike, rekao je na početku priprema Goran Mrđa, trener FK „Dinamo“.

Prvenstvo u Srpskoj ligi počinje 18. avgusta, a do tada će fudbaleri „Dinama“ odigrati nekoliko prijateljskih utakmica, kako bi se što bolje pripremili za sezonu u kojoj im je cilj plasman u sam vrh prvenstvene tabele.