„Dinamo“ savladao „Bratstvo“ u 3. kolu Srpske lige Vojvodine

PANČEVO, 2. septembar 2018. (TV Pančevo) – Fudbaleri „Dinama“ pobedili su na domaćem terenu ekipu „Bratstva“ iz Prigrevice sa 3:1 u 3. kolu Srpske lige Vojvodine. U dosadaašnjem toku prvenstva „brzi voz“ je zabeležio dve pobede uz jednu nerešenu utakmicu.

Utakmicu trećeg kola Srpske lige Vojvodine između „Dinama 1945“ i „Bratstva 1946“ obeležila je čvrsta igra oba tima, uz veliki broj prekršanja u prvom i čak tri gola u drugom poluvremenu. U 6. minutu radovali su se domaći. Sjajnim udarcem sa leve strane golmana Ićitovića savladao je Milan Đorđevićza 1:0, što je bio i rezultat na poluvremenu. U drugom delu do prvog uzbuđenja čekalo se desetak minuta, višak po desnoj strani iskoristio je rezervista „Dinama“ Jeremić, sjajnim centaršutom pronašao Arbutinu koji je glavom povisio na 2:0. Domaći su inicijativu prepustili gostima iz Prigrevice što su fudbaleri „Bratstva“ iskoristili u 71. minutu. Odličano je iz ugla ubacio Vuković, a najviši u skoku bio je Aleksandar Leđanac za 2:1 i neizvesnu završnicu. Svaku sumnju oko pobednika rešio je Nemanja Trajković, koji je u 81. minutu pogodio za konačnih 3:1.

&feature=youtu.be

Ovo je bila druga pobeda „Dinama“, uz jednu nerešenu utakmicu u dosadašnjem toku sezone. U sledećoj utakmici „brzi voz“ gostuje u Kuli ekipi „Hajduka 1912“.