25. Pančevački triatlon

PANČEVO, 4. jun 2018. (TV Pančevo) –Na Tamiškom keju održan je jubilarni 25. Pančevački triatlon. Prvi kroz cilj prošao je paratriatlonski par Filipović-Trakić, drugo vreme postavila je Vida Medić, dok je treći stigao Lazar Dedić. Najbolji domaći takmičar bio je veteran „Tamiša“ Marjan Lukić, koji je kroz cilj prošao četvrti.

Paratriatlonski par iz Kragujevca, srpski paraolimpijci, Lazar Filipović i Strahinja Trakić ostavili su najjači utisak na 25. jubilarnom Pančevačkom triatlonu. Kroz cilj su prošli prvi i ostvarili najbolje vreme takmičenja. Oni su bili vidno zadovoljni ostvarenim rezultatom, a nakon toga su i otkrili za koja takmičenja se aktivno pripremaju.

Vida Medić iz beogradskog kluba „Mihajlo Pupin“ druga je prošla kroz cilj i tako osvojila prvo mesto u ženskoj konkurenciji, a uspeh je veći time što je završila ispred svih takmičara u muškoj konkurenciji.

Treći kroz cilj prošao je Lazar Dedić triatlonac „Sprinta“ iz Sombora i tako osvojio prvo mesto u muškoj konkurenciji.

Veteran Triatlon kluba „Tamiš“ Marjan Lukić ostvario je četvrto vreme i osvojio prvo mesto u kategoriji veterana i drugo mesto u muškoj konkurenciji. On je istakao da je zadovoljan rezultatima svih takmičara pančevačkog kluba.

Kosta Mirković, trener TK „Tamiš“ osvrnuo se na sparno vreme. On je istakao da za prave triatlonce ne postoji teško vreme, a Mirković je istakao i da je prezadovoljan kako je protekao ceo događaj.

Triatlon klub „Tamiš“ već četvrt veka, bez ijedne godine pauze organizuju ovo takmičenje, ali nema vremena za odmor, jer već za tri nedelje biće održan Pančevački akvatlon po osmi put.

Â