Servisne informacije za 18. decembar

Sunce je jutros izašlo u 07.08 h a zaći će u 16.01 h.

GREJANJE: Zbog havarije, koja se dogodila u noći izmedju srede i četvrtka, zgrada Katastra u ulici Žarka Zrenjanina i dalje je bez grejanja. Popravka toplovodne cevi koja je pukla je u toku, potvrdili su nadležni u JKP "Grejanje". Ostatak grada ima grejanje jutros od 5 sati. Predhodne noći grejanje je zbog niske temperature radilo bez prekida do 22 sata, i kako kažu nadležni u ovom preduzeću, i večeras će radijatori biti topli takodje do 22 sata.

POLICIJA – U Pančevu mirno u toku noći, bez remećenja javnog reda i bez intervencija pančevačke policije na javnim mestima.

SAOBRAĆAJNA POLICIJA – Predhodne noći nije bilo saobraćajnih nezgoda na teritoriji našeg grada. Iz saobraćajne policije apeluju na vozače da prilagode brzinu uslovima i stanju puta jer se saobraćaj odvija otežano i usporeno. Svi putni pravci su prohodni i zadržavanja nema, potvrdjuju iz saobraćajne policije.

HITNA –U hitnoj pomoći nije bilo mnogo posla noćas. Lekari su obavili 22 ambulantna pregleda i bili su u 3 kućne posete. Pomoć su uglavnom tražili hronični bolesnici i asmatičari a pregledano je i 10-oro dece zbog povišene temperature. Intervencija na javnim mestima nije bilo. Predhodne noći su 2 pacijenta iz našeg grada prebačena za Beograd i 1 za Kovin. Dežurna ambulanta tokom vikenda biće zdravstvena stanica „Gornji Grad“, u ulici Svetog Save broj 88.

ATP – Jutros je izašlo na kolovoze 52 vozila Autotransportnog preduzeća našeg grada, 43 prigradskih i 12 lokalnih linija. Od jutros autobusi iz Padine, Opova i Ivanova kasne do 15 minuta dok polasci autobusi saobraćaju na vreme iako je saobraćaj nešto usporeniji. Od ponedeljka na snagu stupa novi red vožnje zbog zimskog raspusta. Do 11. januara naredne godine biće ukinuto 6 medjugradskih autobusa.

ŽTP – Beovoz ovoga jutra kasni u dolasku iz Begrada 20 minuta, a za glavni grad kreće na vreme. Medjunarodni brzi voz iz Rumunije kasniće pola sata i na Glavnu železničku stanicu stiže u 8.40h. Šinobusi prema Zrenjaninu planirano je da saobraćaju na vreme. Prvi polazak do Orlovata je u 9 sati, za Kikindu preko Zrenjanina tačno u podne. Večernji polasci direknto za Zrenjanin su u 18.10 i 23 sata.

HIGIJENA – Radnici Higijene radiće na čišćenju snega u svim naseljima i u centru grada. Čištiće staze i pešačke prelaze a takodje će bacati so po ulicama centra Pančeva.

VREMENSKA PROGNOZA: U Pančevu danas oblačno sa snegom. Duvaće slab severozapadni vetar. Najniža dnevna temperatura – 6 stepeni, najviša dnevna -4 stepena.