SERVIS - 24. decembar

Sunce je jutros izašlo u 07.08 h a zaći će u 16.01 h. .

GREJANJE: Nadležni u JKP "Grejanje" kažu da su startovali sa radom tačno u 5 časova. Sve kotlarnice i obe toplane rade bez problema. Zbog skoka spoljne temperature, u "Grejanu" kažu da je je da će u podne biti prekinuto grejanje koje se nastaviti u večernjim satima.

POLICIJA – U Pančevu mirno u toku noći, bez remećenja javnog reda i bez intervencija pančevačke policije na javnim mestima.

SAOBRAĆAJNA POLICIJA – Tokom noći nije bilo saobraćajnih nezgoda na teritoriji našeg grada. Iz Saobraćajne policije apeluju na vozače da prilagode brzinu uslovima i stanju na putevima jer su kolovozi dosta vlažni, na nekim mestima i klizavi.

HITNA – U hitnoj pomoći nije bilo mnogo posla tokom noći. Lekari su obavili 30 ambulantnih pregleda među kojima je bilo 8-orod dece. Obavljeno je i 7 kućnih poseta. Pomoć su uglavnom tražili hronični bolesnici. Intervencija na javnim mestima nije biloa 1 pacijent iz našeg grada prebačen je za Beograd.

ATP – Svi autobusi idu po redu vožnje… Jutros je na ulice grada izašlo 52 vozila Autotransportnog preduzeća, 43 prigradska autobusa i 12 autobusa na lokalnim linijama.

ŽTP – Beovoz ovoga jutra saobraća po redu vožnje. Medjunarodni brzi voz za Vršac i Rumuniju po redu vožnje kreće iz Pančevu u 16.36 h. Šinobusi prema Zrenjaninu saobraćaju na vreme. Večernji polasci direktno za Zrenjanin su u 18.10 h i u 23 sata.

HIGIJENA – Radnici Higijene radiće na čišćenju snega u svim naseljima i u centru grada. Čištiće staze i pešačke prelaze a bacaće i so po ulicama centra Pančeva.