SERVIS - 17. decembar 2009.

Sunce je jutros izašlo u 07:09h a zaći će u 15.58 h.

ZAŠTITA ŽIVOTNE SREDINE: Prema informacijama iz Centra za obaveštavanje u toku noći između srede i četvrtka nije bilo poziva gradjana zbog eventualnog zagađenja. Gradski monitoring za merenje aerozagađenja nije zabeležio povećane vrednosti zagađujućih materija.

GREJANJE: Zbog havarije koja se dogodila sinoć u prostorijama Katastra u Ulici Žarka Zrenjanina, bez grejanja od jutros je veći deo centra. Hladni radijatori od jutros su u Vrtiću "Kecec", Upravi Predškolske ustanove "Dečja radost", Elektrotehničkoj školi "Nikola Tesla", sudu i zatvoru. Ne rade ni podstanice u Ul. Vojvode Radomira Putnika 8 (Robna kuća), i u ulicama dr Kasapinovića br. 24c i Žarka Fogaraša 33, kao i podstanice na Tgu Slobode 2, u "Plavom Dunavu". U toku je popravka toplovodne cevi koja je pukla u zgradi Katastra a očekuje se, kako kažu u JKP Grejanje da radijatori ponovo budu topli najkasnije do petka rano ujutru.

POLICIJA – Prema izveštaju Policijske uprave Pančevo, jutos se u ulici Svetozara Miletića dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je automobil oborio biciklistu koji je zadobio lakše povrede. Nakon ukazane medicinske pomoći biciklista je pušten kući. Izuzev nezgode u Pančevu, bilo je mirno, kažu u Policijskoj upravi grada.

HITNA POMOĆ – Hitna pomoć je od jutros imala dosta posla. Lekari su bili u 4 kućne posete. Pomoć su u toku prepodneva uglavnom tražili srčani bolesnici i stara lica, a bilo je i pacijenata koji su tražili savete zbog povišene temperature. Jutros od 7 sati osam pacijenata prebačena je za Beograd.

ŽTP – Beovoz ovoga jutra kasni u proseku 30 minuta, kažu u ŽTP-u.