Društvo

 

Preobraženje - slava u Gornjem gradu

PANČEVO, 18. avgust 2018. (TV Pančevo) – Stanovnici pančevačkog Gornjeg grada, poznatijeg kao Margita, sutra slave Preobraženje. Juče je svečano otvorena manifestacija "Preobraženski dani", a za subotu je planirana Fijakerijada na Hipodromu.

 

Nova javna rasveta u delu Novoseljanskog puta

PANČEVO 17. avgust 2018. (TV Pančevo) - Grad Pančevo je u saradnji sa Javnim preduzećem „Putevi Srbije“ uradilo novu javnu rasvetu u delu Novoseljanskog puta, od semafora posle Nadvožnjaka do Nadela. Vrednost radova je oko 12 miliona dinara. Nova javna rasveta obezbediće bolju vidljivost a time i veću sigurnost na putu.

   

Grad Vršac uručio ugovore za kupovinu seoskih kuća za izbegličke porodice

PANČEVO, 16. avgust 2018. (TV Pančevo) – Danas su u maloj sali gradske kuće u Vršcu uručeni ugovori za kupovinu seoskih kuća za izbegličke porodice. Ovom prilikom biće rešeno stambeno pitanje za četiri porodice za koje su kuće kupljene u Vlajkovcu, Izbištu, Uljmi i Markovcu.

   

Preventivni pregledi i vežbe prve pomoći u Omoljici

PANČEVO, 16. avgust 2018. (TV Pančevo) – U organizaciji MZ Omoljica u toku je tradicionalna manifestacija "Porodični dani". Tokom prethodne dve nedelje organizovana su sportska i kulturna dešavanja. Danas je Preventivni centar Doma zdravlja, Služba hitne medicinske pomoći u saradnji sa Opštom bolnicom Pančevo organizovala preventivne preglede i pokazne vežbe u pružanju prve pomoći.

   

Oko 160 intervencija lekara Urgentne službe dnevno

PANČEVO, 15. avgust 2018. (TV Pančevo) – Na Prijemnom odeljenju Urgentne službe Opšte bolnice uobičajena gužva. Svakodnevno skoro 160 pacijenata potraži hitnu medicinsku pomoć i bude zbrinuto. Poslednjih nedelja najčešće pomoć ukazuju zbog saobraćajnih nezgoda, posekotina, povreda tokom radova na njivi, ali i zbog predinfarktnih stanja i moždanih udara.

   

Škoda od kompanije "Sunoko" kovačičkom Centru za socijalni rad

PANČEVO, 15. avgust 2018. (TV Pančevo) – Kompanija "Sunoko" donirala je automobil škoda fabia Centru za socijalni rad u Kovačici kako bi se olakšao prevoz korisnika dnevnog boravka. Donaciju je uručio direktor kompanije Ljubiša Radenković.