SNS sa Koteža 2 uredio sportski teren

PANČEVO, 13. jul 2014. (TV Pančevo) – Na inicijativu omladine sa Koteža 2, članovi Mesnog odbora SNS-a organizovali su danas akciju uređenja igrališta i sportskih terena na Kotežu 2. Od sutra će biti u funkciji i teren za odbojku na pesku, a popravljeni su i koševi. Ovu akciju pomoglo je i JKP „Zelenilo“.

Članovi Mesnog odbora SNS-a na Kotežu 2 i Skupštine Mesne zajednice „Kotež“ postavili su nove koševe na košarkaškom terenu u ovom naselju. Takođe, uredili su i pripremili teren za odbojku, koji će biti nasut čistim peskom. Omladinci sa ovog naselja obratili su se članovima Mesnog odbora SNS-a zbog toga što imaju terene, ali ne mogu da ih koriste, objasnio je za TV Pančevo Zoran Naumovski, predsednik Mesnog odbora SNS-a „Kotež“.

- Postavili smo jedan koš. I drugi ćemo sada da montiramo, da mogu već danas da igraju košarku. Sutra će biti završen i teren za odbojku. Nadam se da će sledeće nedelje već biti neka akcija kada je reč o odbojci i sportskim aktivnostima na Kotežu, rekao je Zoran Naumovski, predsednik Mesnog odbora SNS-a „Kotež“.

Predsednik Skupštine Mesne zajednice „Kotež“ Boško Opačić objasnio je da je teren za odbojku napravljen prošle godine, ali da zbog lošeg održavanja ovog leta nije bio u funkciji. U ponedeljak će JKP „Zelenilo“, koje je pomoglo ovu akciju, dopremiti i posuti čist pesak po terenu, tako da će omladina moći da se bavi i ovom sportskom aktivnošću na Kotežu 2, rekao je Opačić.

- Nisu bila potrebna nikakva sredstva da se ulože, već je neophodna bila samo naša dobra volja i rad, tako da su članovi Skupštine Mesne zajednice „Kotež“ rešili da svojim doprinosom i radom pomognu ovu akciju, pa smo se ovde tim povodom i okupili. Planirano je da se danas teren izgrabulja, izravna i oiviči, a već sutra će doći kamion sa peskom da se popune rupe i da teren bude opet u funkciji, rekao je predsednik Skupštine Mesne zajednice „Kotež“ Boško Opačić.

Nakon uređenja terena, akcija je nastavljena i na igralištu pored, koje su članovi Mesnog odbora SNS-a očistili za najmlađe sugrađane sa Koteža 2.