Bazen počeo da radi

PANČEVO, 5. avgust 2014. (TV Pančevo) – Rekonstrukcija zatvorenog bazena na Strelištu je završena i bazen je danas počeo da radi. Građani će bazen moći da koriste od 11 do 19 sati, nakon čega će se na njemu održavati treninzi sportskih klubova. Cena celodnevne karte nije promenjena u poređenju s prošlom godinom i iznosiće 150 dinara za odrasle osobe, a za decu do deset godina 100 dinara.

Prema rečima Aleksandra Farkaša, cilj je da se građanima nadoknadi period koji nisu imali za korišćenje bazena, a sa Domom omladine trebalo bi da se napravi dogovor po kome će se do kraja letnje sezone odvijati muzički programi u večernjim satima.

Frakaš kaže da će otvoreni bazen koji ne radi, biti ograđen i obezbeđen, kako ne bi došlo do neželjenih posledica. A i ove, kao i prethodnih godina, tokom dnevnog i noćnog kupanja, koje je predviđeno, za bezbednost građana brinuće spasioci.

Zavod za javno zdravlje već je obavio ispitivanje čistoće i kvaliteta vode u bazenu i, kako kaže gradski većnik, činiće to kao i svake godine.