Hip-hoperi otvorili "Freedom art" festival

PANČEVO, 24. avgust 2018. (TV Pančevo) – U okviru "Freedom art" festivala koji se organizuje četvrtu godinu zaredom Pančevci su na otvaranju imali priliku da vide nastup Hip-hop radionice Doma omladine. Festival je podržao Grad Pančevo.

Na samom početku festivala prikazani su murali Igora Gardinovačkog, Damjana Pavlovića i Dunje Glavinić. Hip-hop radionica Doma omladine Pančevo predstavila se svojom četvrtom pesmom "Moj prvi". Numera je proizvod saradnje Doma omladine Pančevo i benda "Iskaz".

Hip-hop radionica je namenjena mladim ljudima koji imaju volju da se bave pisanjem lirike, komponovanjem muzike ili izradom video-spotova, a učešće za polaznike radionice je besplatno.

Ljubav prema hip-hop kulturi kod većine polaznika počela je u najranijem detinjstvu, a za mnoge ovo je i način da izraze ono što misle na veoma kreativan način.

Na kraju nastupa polaznicima radionice podeljene su knjige finansirane od strane Doma omladine Pančevo. Sledeći projekat koji učesnici hip-hop radionice najavljuju je pesma i spot "Sloboda", što je ujedno i tema "Freedom art" festivala.