Uhapšen maskirani pljačkaš

PANČEVO, 28. januar 2010. (TV Pančevo) - Pančevčka policija uhapsila je Miodraga Terzića iz Beograda, zbog sumnje da je izvršio seriju krivičnih dela i razbojništva na teritoriji grada Pančeva. Terzić se sumnjiči da je, između ostalog, izvršio razbojništva u 2 pančevačke banke.

Posle intenzivne potrage, službenici pančevačke Policijske uprave uhapsili su Miodraga Terzića, rodjenog 1957. godine, iz Beograda, zbog sumnje da je izvršio razbojništvo nad radnicima "AIK" i "Univerzal" banke.

Da podsetimo, Terzić se sumnjiči da je sredinom decembra ušao u banku, došao do pulta i uz pretnju pištoljem uzeo veću količinu novca.

Televizija Pančevo saznaje da je razbojnik u "AIK" banku ušao maskiran zelenom hirurškom maskom.

Poslednjeg dana prošle godine maskirani naoružani razbojnik, za kojeg policija osnovano sumnja da je ista osoba, odnosno Miodrag Terzić, opljačkao je filijalu "Univerzal" banke u Pančevu. Prema navodima iz policije, osoba naoružana pištoljem i maskirana fantomkom ušla je u banku oko 13 časova i od službenice otela novac.

Terzića policija sumnjiči i da je opljačkao pančevačku prodavnicu "Genko" iz koje je odneo oko pola miliona dinara.

Pored ovih razbojništava, Miodrag Terzić se prema tvrdnjama policije, sumnjiči da je na području Beograda izvršio razbojništvo nad radnicama u dve parfimerije Lili. U jednom slučaju je navodno upotrebio pištolj, pucajući u vazduh kada su ga radnice pojurile. Policija saopštava da je razbojništva vršio na isti način, odnosno maskiran, sa kačketom i hirurškom maskom, uz pretnju pištoljem.