CIF očistio gradski park

PANČEVO, 5. maj 2018. (TV Pančevo) – Uz pomoć akcije "CIF čisti Srbiju" plato u gradskom parku dobio je novi izgled - skinuti su grafiti, zamenjene klupe i zasađeno je novo cveće. Nakon uspešno završenih čišćenja u Pančevu, ekipa "CIF čisti Srbiju" počinje sa sređivanjem parka u Nišu.

Prvi grad u koji je ove godine stigla ekipa akcije "CIF čisti Srbiju" je Pančevo. Ova akcija pokrenuta je sa ciljem da motiviše zainteresovane pojedince i organizacije da joj se priključe i tako doprinesu čistoći i zdravijem životnom okruženju. Snežana Vukalović iz kompanije Unilever kaže da Cif čisti Srbiju već pet godina, a da se od ove godine menjao mehanizam akcije.

Akcija "CIF čisti Srbiju" organizovana je u više od 20 gradova Srbije u kojima su spasene od dodatnog propadanja lokacije od istorijskog, kulturnog i javnog značaja. Snežana Vukalović kaže da ovom akcijom žele da skrenu pažnju javnosti na značaj održavanja čistoće, kao i na važnost očuvanja kulturnih spomenika naše zemlje.

Kupovinom cif prizvoda svi građani Srbije učestvuju u ovoj akciji. Kada su u pitanju kriterijumi po kojima se biraju gradovi koji će se sređivati, Snežana Vukalović kaže da posećuju više gradova, pa na osnovu situacije na terenu odlučuju koji će to grad biti.

Ekipa akcije "CIF čisti Srbiju" uvek nailaze i na pozitivne komentare sugrađana, kaže Snežana Vukalović.

Akciji su se pridružili i radnici JKP-a "Zelenilo" iz Pančeva, koji su pomagali ekipi da ulepša gradski park.

Kompanija "Unilever" je društveno odgovorne aktivnosti ugradila u svoje svakodnevno poslovanje i ponosni su što će ovom akcijom gradove Srbije učiniti čistijim i lepšim na dobrobit svih građana. Kompanija je tržišni lider, koji može da se pohvali velikih uspesima u brojnim kategorijama proizvoda. Više o kampanji možete da saznate na www.cifcistisrbiju.rs.