Baner

Deda mraz Passage-a vas vodi u Evropu

Uz pomoć Passage-a sledeće godine možete, možda, da stignete i do Rima ili Pariza ili Beča. Uz pomoć TV Pančevo, Passage i ove godine pred božićne i novogodišnje praznike organizuje veliku nagradnu igru za Pančevce.
Akcija pod nazivom „Passage Deda Mraz vodi vas u svet“ traje od 21. decembra do 13. januara. Nagrade su tri putovanja do Rima, Pariza i Beča za jednu osobu, u martu i aprilu, kao i 10 vaučera u vrednosti od 1000 dinara za kupovinu u svim Passage-ovim radnjama.
Ako želite da dođete do putovanja, potrebno je da odete do jedne od Passage-ovih prodavnica, da nešto kupite, sačuvate fiskalni račun i da na flajeru u radnji upišete ime i prezime i broj telefona. Ko će biti srećni dobitnici, saznaćete na izvlačenju nagrada, koje će se obaviti na Televiziji Pančevo 13. januara, u 20 sati.
A ako biste želeli da dobijete i jedan kupon ili vaučer u vrednosti od 1000 dinara, treba da nađete Passage Deda mraza i PR-a Deda Mraza - Baba mrazicu koji jezde ulicama grada Pančeva. Kada ih sretnete, ubacite jednu želju u džakče koje nosi Deda mraz. Ako nemate papir i olovku, nema veze. Deda mraz ima sve. U novogodišnjem programu Televizije Pančevo, 31. januara, u popodnevnim časovima, proglasićemo 10 najduhovitijih želja za 2010. godinu a njihovi autori će i dobiti nagrade. Posebna komisija odlučivaće koje su želje najsmešnije i najzanimljivije.
Napominjemo da svakog dana, u jutarnjem programu TV Pančevo, od 7.00 do 08.40 h, možete da čujete više detalja o ovoj nagradnoj igri i da pritom dobijete jednu majicu.
Deda mraz i njegova simpatična portparolka Baba mrazica danas su delili flajere Pančevcima u centru grada i upisivali njihove najlepše želje.