Baner

Bogata turistička ponuda za uskršnje praznike

PANČEVO, 11. april 2017. (TV Pančevo) – Uskršnji praznici su prilika da produženi vikend iskoristite za posetu nekom evropskom gradu ili, što da ne, čak za krstarenje, ukoliko imate vremena i dovoljno dubok džep. I ove godine su se agencije potrudile da daju povoljne ponude za naše uslove. Oni koji žele da Ukrs provedu van Pančeva, već su se odlučili za destinaciju.

Uskršnje praznike mnogi doživljavaju kao mini odmor. Četiri neradna dana dobar su izgovor za neko lepo putovanje i odmor za dušu. Iako je ovo dobra prilika da se negde otputuje, Pančevci uglavnom ovaj veliki hrišćanski praznik provode u svom domu i u krugu svoje porodice.

Iako je kod kuće ipak najlepše, nije ni loša opcija ukoliko ste u mogućnosti da baš ovaj praznik provedete na nekom zanimljivom putovanju. Domaće agencije uvek nude posete Pragu i Beču, destinacijama koje su popularne kod naših turista, a cene ovih putovanja su povoljne, pa ih većina turista može priuštiti. Ukoliko ne želite da sva četiri dana provede van svoje kuće, agencije vam nude i jednodnevne izlete.

A i leto nam je gotovo tu pred vratima. Predsezonski aranžmani za Grčku, Tursku, Španiju, Italiju, Bugarsku su uveliko na akcijama, pa ukoliko se još niste odlučili gde ćete ovo leto odmarati, požurite do najbliže turističke agencije.