Srbija

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Čepurinom

PANČEVO, 24. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić je, uoči posete Moskvi i razgovora sa predsednikom Vladimirom Putinom, primio ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Čepurina.

 

Vučić: Nema sile koja me može naterati da priznam Kosovo

PANČEVO, 21. septembar 2018. (TV Pančevo) – Beograd će za četiri godine, do kraja 2022. godine, dobiti novi objekat Dečje klinike, "Tiršovu 2", u čiju izgradnju i opremu će biti uloženo 54 miliona evra, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Hoćemo bolje uslove za naše majke, za trudnice, porodilje, hoćemo bolje uslove za sve ljude, pre svega za decu i da se to oseti na svakom koraku, poručio je Vučić.

   

Vučić: Tiršova 2 biće gotova do kraja 2022.

PANČEVO, 21. septembar 2018. (TV Pančevo) – Uložili smo sedam i po miliona evra u kliniku Tiršova i potrebno je da se uloži još milion i po, a najveći deo novca do sada je potrošen na nabavku novih aparata i instrumenta, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić i najavio da su donete "neke odluke" oko eventualnog izmeštanja Infektivne i Onkološke klinike bliže autoputu.

   

Vučić u obilasku klinike u Tiršovoj

PANČEVO, 20. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obići će radove na unutrašnjoj rekonstrukciji i opremanju prostorija Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj u petak, 21. septembra.

   

Vučić uputio saučešće Putinu i Šojguu

PANČEVO, 20. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je saučešće predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu, kao i ministru odbrane Sergeju Šojguu. U pismu se kaže:

   

Vučić: Kina želi samostalnu i jaku Srbiju

PANČEVO, 19. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, u obraćanju medijima nakon sastanka sa kineskim premijerom Li Kećangom, rekao da su jučerašnji i današnji sastanci ogromna čast za Srbiju.