Srbija

 

Preminula Milena Dravić; Vučić uputio saučešće: Milena obeležila drugu polovinu dvadesetog veka

PANČEVO, 14. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Najveća srpska i jugoslovenska filmska glumica Milena Dravić umrla u 79. godini u Beogradu.

 

VUČIĆ SA NAJUTICAJNIJIM SVETSKIM LIDERIMA: Ovi zvaničnici će se sastati sa srpskim predsednikom do kraja godine!

PANČEVO, 14. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić imao je od početka ove godine veliki broj sastanaka sa liderima najuticajnijih zemalja, ali intenzitet njegovih spoljnopolitičkih aktivnosti, neće se smanjiti ni narednih nekoliko meseci.

   

POTVRĐENO! Putin dolazi na Srpsku novu godinu, a sa njim i NAORUŽANJE zbog kojeg NIKO NEĆE SMETI da nas napadne

PANČEVO, 13. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Ruske Federacije Vladimir Vladimirovič Putin dolazi u Srbiju na Srpsku novu godinu, 13. januara sledeće godine, potvrđeno je juče iz više odlično obaveštenih diplomatskih izvora.

   

Čepurin kod Vučića: Putin u Srbiji u januaru

PANČEVO, 12. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Aleksandar Vučić razgovarao je sa ambasadorom Rusije Aleksandrom Čepurinom, koji mu je preneo predlog predsednika Vladimira Putina da poseti Srbiju u januaru.

   

Vučić svečano otvorio Lidl! Predsednik poručio: Ovo nisu obične prodavnice, lepše izgleda nego u Bugarskoj

PANČEVO, 11. oktobar 2018. (TV Pančevo) – U 12 gradova Srbije otvoreno je 16 prodavnica „Lidla“, najvećeg trgovinskog lanca u Evropi. Svečanom otvaranju jedne od pet „Lidlovih“ prodavnica u Beogradu prisustvovao je i predsednik Srbije. Ovo je dan kada pravimo veliki korak napred ka boljem i kvalitetnijem životu, poručio je Vučić.

   

VUČIĆ U ASTANI: Izbora će biti 2020, nadam se da niko ne misli da će silom da uzme vlast!

PANČEVO, 10. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji je u dvodnevnoj poseti Kazahstanu, izjavio je odgovarajući na pitanja novinara da će izbori u Srbiji biti održani 2020. i da se nada da niko ne misli da će nasiljem moći da uzme vlast.