Sport

 

Đoković osvojio turnir u Šangaju

PANČEVO, 14. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Najbolji srpski teniser Novak Đoković osvojio je titulu na Mastersu u Šangaju, pošto je u finalu sa 2:0 u setovima (6:3, 6:4) savladao Hrvata Bornu Ćorića.

 

Dinamo "razbio" Slogu za prvo mesto na tabeli

PANČEVO, 12. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Rukometaši "Dinama" deklasirali su "Slogu" sa 34:20 iz Požege u 4. kolu rukometne Superlige Srbije u pančevačkoj Hali sportova. "Dinamo" se trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli rukometne Superlige s maksimalnim učinkom, tj. četiri pobede u do sada četiri održana kola. Isti broj bodova do ovog kola imao je "Šamot".

   

Rukomet: "Dinamo" i "Sloga" večeras u Hali

PANČEVO, 12. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Rukometaši "Dinama" sastaju se danas sa "Slogom" iz Požegeu pančevačkoj Hali sportova. Meč počinje u 20 časova. "Dinamo" se trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli rukometne superlige sa maksimalnim učinkom, odnosno tri pobede u do sada odigrana tri kola. Isti broj bodova ima "Šamot".

   

Vikend za medalje! Novi uspeh pančevačkih džudista

PANČEVO, 7. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Ovaj vikend je obeležio subotnji turnir u Bečeju na kome je učestvovalo 13 takmičara DŽK Pančevo i DŽK Dinamo koji su postigli sledeće rezultate:

   

"Tamiš" slavio u prvom kolu

PANČEVO, 7. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Košarkaši „Tamiša“ pobedili su na domaćem terenu „Metalac“ iz Valjeva sa 84:75 u 1. kolu Košarkaške lige Srbije. Otpor gostiju Pančevci su slomili u trećoj deonici koju su poedili rezultatom 25:10.

   

"Dinamo" izgubio od "Omladinca"

PANČEVO, 7. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Fudbaleri „Dinama“ poraženi su od „Omladinca“ iz Novih Banovaca sa 1:0 u 9. kolu Srpske lige Vojvodine.